Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014 11:17

Πρωινό ξύπνημα και νίκη για τις παγκορασίδες του Φοινικά

Εύκολη νίκη πέτυχαν το πρωί της Κυριακής οι παίκτριες του Φοίνικα Σύρου με τις παγκορασίδες να επικρατούν με 3-0 σετ επί του Νηρέα Πάρου.

Με σετ από τα αποδυτήρια θα λέγαμε, οι Συριανές μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα παρά το πρωινό ξύπνημα κατακτώντας το πρώτο σετ με σκορ 25-8.

Το ίδιο εύκολο ήταν και το δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα της Σύρου να κάνει το 2-0 χωρίς να κινδυνέψει, με σκορ 25-10.

Το τρίτο σετ βρήκε τις ταλαιπωρημένες παίκτριες του κ. Κυριαζή έπειτα από δυο συνεχή παιχνίδια μέσα σε δυο μέρες να χάνουν το παιχνίδι με 25-9 και τελικό σκορ 3-0 στα σετ.

Συγχαρητήρια πρέπει να δοθούν από όλους και στις δυο ομάδες για την προσπάθειά του.

Αρχικά στον Φοίνικα Σύρου για την ποιοτική ομάδα που έχει και μετά στον Νηρέα Πάρου για τις νεαρές αθλήτριες που παρόλο που δεν διαθέτουν κλειστό και κάνουν μια σκληρή προπόνηση σε εξωτερικό γήπεδο δεν το βάζουν κάτω και αγωνίζονται με αγάπη για το άθλημα που αγαπάνε!

Αυτό λέγεται υγιείς αθλητισμός για όσους ξέρουν φυσικά τι σημαίνει αθλητισμός που δυστυχώς  κάποιοι παράγοντες σε άλλα αθλήματα, τουλάχιστον εδώ στην Σύρο, έχουν καταφέρει να τον καταστρέψουν στον βωμό του χρήματος!

 

Τα σετ του αγώνα: (25-8), (25-10), (25-9).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Φοίνικας Σύρου: Ξαγοράρη Κ., Κρητικού Μ., Σούμπιτση Μ., Γιαλόγλου Ν., Βαρθαλίτου Ε., Χαλβατζή Δ., Ξαγοράρη Β., Ρούσσου Α., Κολσούζογλου Ι., Ξαγοράρη Α.

Νηρέας Πάρου: (Κυριαζής Γ.) Σπύρου Ε., Μαλαματένιου Α., Χριστοδούλου Θ., Ανουσάκη Υ., Καπούτσου Α., Νικολοπούλου Ε., Ταβανίδου Α., Λέκκα Γ. Βιτζηλάτου Ε., Ζούμη Φ., Κατσαυτάκη Ε.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares