Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 18:06

Απάντηση της Τ.Ε. Κυκλάδων στον κ. Βαμβακούση

Απάντηση στις δηλώσεις του κυρίου Μανόλη Βαμβακούση εξέδωσε και εστάλει η Τ.Ε. Πετοσφαίρησης Νομού Κυκλάδων στο sportcyclades.

Αξιότιμοι κύριοι,

Σε άρθρο του siteσας στις 6.12.2013, με έκπληξη διαβάσαμε την επίθεση που εξαπέλυσε το μέλος της Τ.Ε. κ. Βαμβακούσης εναντίον του προέδρου της Τ.Ε. κ. Μπαλόπητα, με αφορμή τον ορισμό του αγώνα παίδων της ομάδας του Α.Ο. Φοίνικα.

Επειδή ίσως να σας φανεί παράξενο που η Τ.Ε. αναλαμβάνει να απαντήσει σε μια προσωπική επίθεση, θέλουμε να επισημάνουμε ότι λειτουργούμε σαν επιτροπή και οι αποφάσεις μας είναι συλλογικές και όχι ατομικές του κ. Μπαλόπητα, όπως πολύ καλά θα έπρεπε να γνωρίζει ο κ. Βαμβακούσης από τη συμμετοχή του όλα αυτά τα χρόνια στην Τ.Ε. Κυκλάδων.

Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή για να απαντήσουμε σε όλα όσα επισημαίνει ο κ. Βαμβακούσης στην επίθεσή του.

Αρχικά, διακρίνει “έλλειψη σεβασμού” απέναντι στην ομάδα του Α.Ο. Φοίνικα, ομάδας με “τεράστιο μπάτζετ μισού εκατομμυρίου €” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν πως ο σεβασμός μας απέναντι στην ανδρική ομάδα του Α.Ο. Φοίνικα, παίκτες, προπονητές και παράγοντες, είναι απεριόριστος, και είμαστε όλοι περήφανοι για τις επιτυχίες και τη χαρά που προσφέρει ο σύλλογος σε όλους τους φιλάθλους της Σύρου.

Ο σεβασμός μας αποδεικνύεται και από την απόφαση της Τ.Ε. Κυκλάδων στην οποία συμμετείχε και ο κ. Βαμβακούσης, να βραβεύσει την ομάδα του Α.Ο. Φοίνικα στο πρόσωπο του προέδρου του κ. Δ. Παλιόπορτα κατά τη διάρκεια των αγώνων BeachVolley, το καλοκαίρι του 2013, στην πλατεία Μιαούλη στη Σύρο.

Τέλος, αναφερόμενοι στο συγκεκριμένο θέμα, να διευκρινίσουμε ότι ο σεβασμός μας απέναντι στον Α.Ο. Φοίνικα θα ήταν ακριβώς ο ίδιος και με πολύ μικρότερο μπάτζετ. Γι’ αυτό ας μην το χρησιμοποιεί σαν επιχείρημα γιατί αδικεί κατάφωρα την ομάδα που εκπροσωπεί.

Βέβαια ο σεβασμός μας απέναντι στην ανδρική ομάδα του Φοίνικα, σε καμιά περίπτωση δεν νομιμοποιεί από τη μεριά της Τ.Ε. να λειτουργεί ευνοϊκά για τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της αρμοδιότητάς μας και εις βάρος των υπολοίπων σωματείων του Νομού.

Όπως γνωρίζει ο κ. Βαμβακούσης η Τ.Ε. Κυκλάδων στηριζόμενη στη Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων, έχει αποφασίσει να αναβάλει αγώνες μόνο σε περίπτωση απαγορευτικού απόπλου ή ακύρωσης ή αλλαγής δρομολογίων πλοίων και σε καμιά άλλη περίπτωση. Αυτή η απόφαση έχει παρθεί για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα νησιά το χειμώνα, και για να προφταίνουν να ολοκληρώνονται τα πρωταθλήματα στις ημερομηνίες που ορίζει η Ε.Ο.ΠΕ., πράγμα που δε γινόταν τα προηγούμενα χρόνια με τις συνεχείς αναβολές που ζητούσαν οι ομάδες.

Σχετικά με την απουσία του σαν εφόρου της ομάδας καθώς και του προπονητή της, να υπενθυμίσουμε στον κ. Βαμβακούση, ότι και την προηγούμενη εβδομάδα ορίστηκαν αγώνες ομάδων των οποίων οι προπονητές τους έλειπαν σε σεμινάρια προπονητικής στην Αθήνα (μέσα στις ομάδες ήταν και αυτή του κ. Μπαλόπητα), και παρ’ όλα αυτά οι αγώνες διεξήχθησαν κανονικά.

Καταλαβαίνουμε ότι η απουσία τους μπορεί να είναι σημαντική για την παιδική ομάδα του συλλόγου, αλλά ο Α.Ο. Φοίνικας πρέπει να βρει κάποια λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα, γιατί αν όταν η ανδρική ομάδα παίζει εκτός έδρας δεν μπορούμε να ορίσουμε παιχνίδια των υπολοίπων τμημάτων στη Σύρο, και όταν η ομάδα παίζει στη Σύρο, δεν μπορούμε να ορίσουμε παιχνίδια στα άλλα νησιά (Νάξο & Σαντορίνη), τότε δεν θα ολοκληρώσουμε ποτέ τα υπόλοιπα πρωταθλήματα τη στιγμή που η διοίκηση του Α.Κ.Δ.Ε. (Γήπεδο Σύρου) δεν δίνει άδεια για τη διεξαγωγή αγώνων τοπικών ομάδων τις Κυριακές.

Για το τελευταίο θέμα στο οποίο αναφέρεται ο κ. Βαμβακούσης, και αφορά την προπόνηση του Α.Ο. Φοίνικα την Κυριακή, πριν από το σημαντικό παιχνίδι της ομάδας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης την προηγούμενη Δευτέρα, θα έπρεπε να γνωρίζει, τη στιγμή που παίρνει στα χέρια όλα τα προγράμματα, ότι ενώ είχαμε ορίσει τα παιχνίδια μία εβδομάδα πριν και υπήρχαν αγώνες στις 16:30 & στις 18:00 μετά από αίτημα τις ομάδας του, τροποποιήσαμε το πρόγραμμά μας ορίζοντας τους αγώνες στις 16:15 & στις 20:00 για να μπορέσει να γίνει η συγκεκριμένη προπόνηση.

Τέλος θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, σε επόμενη ανακοίνωση, καταγγελία ή συνομιλία που μας αφορά σαν Τοπική Επιτροπή Κυκλάδων, να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να έχετε και τη δική μας απάντηση, για να μπορούν οι αναγνώστες σας να έχουν μια πιο σφαιρική και αντικειμενική άποψη και να μπορεί ο καθένας να βγάζει τα συμπεράσματά του.

Με εκτίμηση και σεβασμό στο έργο που επιτελείτε.

Η Τ.Ε. Πετοσφαίρησης Νομού Κυκλάδων

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares