Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2013 20:11

«Πυρ και μανία» με Μπαλόπητα ο Βαμβακούσης

Άστραψε και βρόντηξε κατά του προέδρου της τοπικής επιτροπής Βόλεϊ Σταύρου Μπαλόπητα ο teammanager και έφορος των ακαδημιών του Φοίνικα Σύρου Μανόλης Βαμβακούσης.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε με το S.C. δήλωσε έξω φρενών με τον πρόεδρο της Τ.Ε. καθώς όπως τόνισε θα πρέπει ο κύριος Μπαλόπητας, καταρχήν να σέβεται τη «Ναυαρχίδα» του Αιγαιοπελαγίτικου Βόλεϊ, που είναι ο Φοίνικας Σύρου.

Απορώ

Τα παράπονα του κυρίου Βαμβακούση, που είναι και μέλος της Τ.Ε. στη παρούσα φάση έχουν να κάνουν με τον ορισμό για το παιχνίδι Παιδικό πρωτάθλημα, ΑΟ Φοίνικας – ΑΣΕ Νεωρίου, που είναι προγραμματισμένο για αύριο Σαββάτο στις 16:45: «Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό του κυρίου Μπαλόπητα, όταν εκείνος ορίζει τα παιχνίδια. Ενώ γνωρίζει ότι εγώ είμαι έφορος του παιδικού τμήματος και ο κύριος Αλτουβάς προπονητής και βοηθός προπονητή στην αντρική ομάδα, ορίζει ένα παιχνίδι, εφόσον είναι ενήμερος ότι και οι δύο θα είμαστε εκτός Σύρου, καθώς ο Φοίνικας έχει αγώνα πρωταθλήματος στη Λαμία. Αυτό που μου δημιουργεί περισσότερα ερωτηματικά, είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη πίεση για ένα πρωτάθλημα που συμμετέχουν μόλις τέσσερις (4) ομάδες».

Να σέβεται περισσότερο

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό συμβάν που έχει εκνευρίσει τον έμπειρο παράγοντα, αφού ο ίδιος διαπιστώνει ακόμη περισσότερα «φάουλ» όσον αφορά την συμπεριφορά και το σκεπτικό του κύριου Μπαλόπητα: «Δεν θα σταθώ μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι του παιδικού πρωταθλήματος, το πρόβλημα για εμάς είναι συχνό, με πιο πρόσφατο γεγονός τον πολύ σημαντικό αγώνα με την Αλεξανδούπολη, όπου την προηγούμενη ημέρα και ενώ η ομάδα μας έπρεπε να πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση, με έκπληξη διαπιστώσαμε πως η Τ.Ε. είχε ορίσει αγώνες τοπικού πρωταθλήματος, πράγμα που φυσικά δημιούργησε ανωμαλίες στην προετοιμασία της ομάδας. Μάλιστα όταν εγώ ο ίδιος ζήτησα τον λόγο, ο κύριος Μπαλόπητας μου απάντησε ότι δεν το νοιάζει και είναι δική μας δουλειά το πότε θα προπονηθεί η ομάδα μας. Νομίζω πως ο ίδιος θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται στην καλύτερη ομάδα του Αιγαίου, η οποία έχει ένα τεράστιο μπάτζετ μισού εκατομμυρίου ευρώ».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares