Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 11:59

Στοίχημα: Δεν χάνει με combo στο 2.30 ο Ατρόμητος

Πλούσιο είναι το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (24/08) με αγώνες για δυνατά πρωταθλήματα. Το Betarades.gr εντόπισε για σήμερα προγνωστικά στοιχήματος με αξία από τη Σούπερ Λιγκ και το παιχνίδι ΟΦΗ - Ατρόμητος. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ ο ΟΦΗ και ηττήθηκε εύκολα, εκτός έδρας, με 3-0 από την ΑΕΚ. Στα τρία τελευταία παιχνίδια προετοιμασίας του, επικράτησε με 2-1 σε ουδέτερη έδρα, επί της ολλανδικής Μπρέντα και με 1-0 επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι, ενώ αναδείχτηκε ισόπαλος, χωρίς τέρματα, με την Καλλιθέα στο Ηράκλειο. Στους εφτά τελευταίους αγώνες του για το πρωτάθλημα έχει τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, με πιο πρόσφατη το 2-1 από τον Παναιτωλικό. Έχει σκοράρει στους έξι από τους εφτά προαναφερθέντες αγώνες. Στους πέντε από τους οκτώ τελευταίους έχει δεχτεί γκολ.

Μέτρια η παρουσία που είχε ο Ατρόμητος στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεών του στο πρωτάθλημα, όπου αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 στο Περιστέρι με τον Άρη. Στα τέσσερα φιλικά παιχνίδια που έδωσε, είχε δύο νίκες, με 5-0 επί του Εθνικού Άχνας σε ουδέτερη έδρα και με 2-0 επί του Παναιτωλικού στο Περιστέρι, ενώ ηττήθηκε με 2-0 από τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και με 1-0 εντός έδρας από τον ΟΦΗ. Τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα, με 1-0 στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, είναι ο απολογισμός στις πέντε τελευταίες επίσημες εκτός έδρας αναμετρήσεις του. Έχει σκοράρει στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του, φιλικά και επίσημα. Στα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα δεν κράτησε το μηδέν.

Προβλημάτισε με την εικόνα του στην πρεμιέρα ο ΟΦΗ, ενώ δεν έδειξε να εμπνέει εμπιστοσύνη η άμυνά του. Κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Ατρόμητος, που έχει ποιότητα στην επίθεση, ενώ θεωρούμε ότι δεν θα ηττηθεί στο Ηράκλειο και το παιχνίδι θα έχει φάσεις και ρυθμό. Θα επιλέξουμε το combo Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.30.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχημα του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares