Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 12:46

Στοίχημα: Σκοράρουν στο 2.10 Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ

Αγώνες για εμπορικά πρωταθλήματα της Ευρώπης περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος αυτή την Παρασκευή (23/08). Η δυνατή επιλογή του Betarades.gr σήμερα έρχεται από τη Λα Λίγκα και την αναμέτρηση Σεβίλλη - Βιγιαρεάλ.

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της με τον νέο τεχνικό, Γκαρθία Πιμιέντα, στον πάγκο της, η Σεβίλλη αναδείχτηκε ισόπαλη εκτός έδρας 2-2 με τη Λας Πάλμας. Στο πιο πρόσφατο φιλικό προετοιμασίας της, είχε χάσει με 4-1 στην Αγγλία από τη Λίβερπουλ, ενώ σε φιλικά που έδωσε στη Σεβίλλη, κέρδισε με 1-0 την Αλ Ιτιχάντ και με 2-0 την Γρανάδα και σε ουδέτερο γήπεδό επικράτησε με 2-1 επί της Φούλαμ. Στα εφτά τελευταία εντός έδρας ματς στη Λα Λίγκα, έχει τέσσερις νίκες και τρεις ήττες, με πιο πρόσφατη το 2-1 από την Μπαρτσελόνα. Έχει σημειώσει γκολ στους έξι πιο πρόσφατους αγώνες, φιλικούς και επίσημους. Στους τρεις τελευταίους, όμως, δέχτηκε εφτά τέρματα.

Εντός έδρας ισοπαλία, 2-2, με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο ντεμπούτο της στο πρωτάθλημα για τη Βιγιαρεάλ, ενώ και τα τέσσερα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία φιλικά παιχνίδια της, καθώς σε ουδέτερες έδρες ηττήθηκε με 3-1 από τη Σεντ Ετιέν, με 4-0 από την Μπράιτον, ενώ αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τη Ντόρτμουντ και 0-0 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στην έδρα της τελευταίας. Δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα, με 3-2 από τη Θέλτα, είναι ο απολογισμός στα πέντε πιο πρόσφατα επίσημα ματς, μακριά από το γήπεδό της. Βρήκε σε όλα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Στα τέσσερα από τα πέντε προαναφερθέντα δέχτηκε γκολ.

Μετά τις ισοπαλίες στην πρεμιέρα, οι δυο αντίπαλοι θα ψάξουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Έδειξαν ότι έχουν εύκολο το γκολ, αντιμετωπίζουν, όμως, προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία τους. Αναμένουμε ματς με ρυθμό και ευκαιρίες, εκατέρωθεν. Θα επιλέξουμε Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares