Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 11:26

Στοίχημα: Combo στο 2.30 στον μικρό τελικό Copa America

Ο αγώνας που τραβάει τα βλέμματα στο κουπόνι του Σαββάτου (13/07) είναι ο μικρός τελικός του Copa America. Με τον τελικό της διοργάνωσης να ακολουθεί στο αυριανό αγωνιστικό πρόγραμμα, μαζί με αυτόν του Euro.

Μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε ενημερωθείτε για τις ΠΑΟΚ Μεταγραφές καθώς και για τις κινήσεις όλων των μεγάλων ελληνικών και ξένων ομάδων. Από το παιχνίδι Καναδάς - Ουρουγουάη για το σπουδαίο τουρνουά της Αμερικής έρχεται η στοιχηματική επιλογή του Betarades.gr σήμερα.

Πολύ καλή παρουσία είχε ο Καναδάς στην πρώτη συμμετοχή του στο Copa America, που διεξάγεται στις ΗΠΑ, καθώς έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, όπου και ηττήθηκε με 2-0 από την Αργεντινή. Στη φάση των “8” είχε επικρατήσει με 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. 1-1) επί της Βενεζουέλας, ενώ στους ομίλους έχασε με 2-0 από την Αργεντινή, κέρδισε με 1-0 το Περού και αναδείχτηκε ισόπαλος, 0-0, με τη Χιλή. Έχει μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες στις εφτά τελευταίες αναμετρήσεις του, φιλικές και επίσημες. Έχει βρει δίχτυα στους δύο από τους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες του. Στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του δέχτηκε γκολ.

Άσχημο το κλίμα στην Ουρουγουάη, μετά την ήττα της με 1-0 στον ημιτελικό με την Κολομβία και τον αποκλεισμό της. Τα είχε πάει εξαιρετικά στη φάση των ομίλων, όπου έκανε το τρία στα τρία, κερδίζοντας με 3-1 τον Παναμά, με 5-0 τη Βολιβία και με 1-0 τις ΗΠΑ, ενώ στον προημιτελικό απέκλεισε τη Βραζιλία, επικρατώντας με 4-2 στα πέναλτι (κ.δ. 0-0). Τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα είναι ο απολογισμός της στα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Είναι αποτελεσματική, καθώς έχει σημειώσει 13 γκολ στους έξι πιο πρόσφατους αγώνες της. Στους τέσσερις εξ αυτών, μάλιστα, κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Έκανε την υπέρβαση φτάνοντας μέχρι εδώ ο Καναδάς και θα αγωνιστεί χωρίς την παραμικρή πίεση, ενώ έχει στην επίθεση παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Αντίθετα, η κατάκτηση της τρίτης θέσης είναι μονόδρομος για την Ουρουγουάη, προκειμένου να “χρυσώσει το χάπι” μετά την αποτυχία της. Αναμένουμε παιχνίδι σε υψηλό τέμπο, με ευκαιρίες και γκολ εκατέρωθεν. Θα κρατήσουμε το combo Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.30.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares