Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 11:06

Στοίχημα: Με την πρόκριση της Ισπανίας στο 1.85

Η μεγάλη στιγμή για την ημιτελική φάση του Euro 2024 έφτασε και σήμερα Τρίτη (09/07) διεξάγεται στις 22:00 η σπουδαία αναμέτρηση Ισπανία - Γαλλία από την οποία το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία.

Φυσικά δράση έχουμε και στο Copa America, ενώ στο πρόγραμμα υπάρχουν και αναμετρήσεις για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάμε λοιπόν να δούμε τι ξεχωρίσαμε για σήμερα.

Η ώρα των ημιτελικών έφτασε και στις 22:00 στο Μόναχο η Ισπανία αντιμετωπίζει τη Γαλλία. Σε ένα δραματικό παιχνίδι οι Ισπανοί κατάφεραν να αποκλείσουν τη Γερμανία με 2-1 στην παράταση, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα ημιτελικά του τουρνουά. Στους “16” η Ισπανία κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γεωργίας (4-1) και ενώ στη φάση των ομίλων έκανε το απόλυτο, εξασφαλίζοντας την πρωτιά στο πρώτο γκρουπ.

Από την πλευρά της η Γαλλία δυσκολεύτηκε κόντρα στην Πορτογαλία, χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά. Είχε προηγηθεί η πρόκριση επί του Βελγίου με 1-0, στη φάση των ομίλων οι “τρικολόρ” τερμάτισαν στη 2η θέση του 4ου γκρουπ με πέντε βαθμούς. Σε στοιχηματικό επίπεδο δίκαια είναι οριακό φαβορί η Ισπανία στο αποψινό παιχνίδι, καθώς έχει παρουσιάσει καλύτερη εικόνα συνολικά στο τουρνουά. Η Γαλλία εξακολουθεί να μην πείθει με την απόδοσή της, αλλά είναι κυνική και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Θα πάμε, ωστόσο, με την ομάδα που το αξίζει περισσότερο και θα κρατήσουμε την πρόκριση Ισπανίας σε απόδοση 1.85.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares