Σάββατο, 01 Ιουνίου 2024 11:16

Στοίχημα: Κούπα με combo στο 2.05 για τη Ρεάλ

Ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο αγώνας που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα το Σάββατο (01/06)!

Το Betarades.gr επέλεξε δυνατό προγνωστικό από το σπουδαίο παιχνίδι για να σας στείλει στο ταμείο. Οι λεπτομέρειες ακολουθούν!

Ολοκλήρωσε με εντός έδρας νίκη με 4-0 επί της Ντάρμσταντ τις υποχρεώσεις της στη Μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ και τερμάτισε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Για το πρωτάθλημα είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τη Μάιντς, ενώ στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε την πρόκριση απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν με δυο νίκες, με 1-0 στο γήπεδό της και με το ίδιο σκορ στο Παρίσι. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχοντας κερδίσεις τους τέσσερις από τους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες. Στους τέσσερις εξ αυτών κατάφερε να σκοράρει. Μόνο σε δύο από τα παιχνίδια αυτά, η άμυνά της δέχτηκε γκολ.

Έχοντας κατακτήσει, ήδη, τον τίτλο στη Λα Λίγκα, η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχτηκε ισόπαλη με 0-0 στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου” απέναντι στην Μπέτις, στο τελευταίο παιχνίδι του Κρόος στο πρωτάθλημα. Στο γήπεδό της είχε κερδίσει με 5-0 την Αλαβές και εκτός έδρας αναδείχτηκε ισόπαλη 4-4 με τη Βιγιαρεάλ, ενώ για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ έληξε χωρίς νικητή, 2-2, το ματς στη Γερμανία με την Μπάγερν Μονάχου, ενώ κέρδισε με 2-1 στην Μαδρίτη. Έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες είναι ο απολογισμός στα εννιά τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Άκρως αποτελεσματική στην επίθεση, έχει πετύχει 13 γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς. Στα τρία εξ αυτών, μάλιστα, κράτησε και το μηδέν.

Ξεκάθαρο προβάδισμα για να κατακτήσει το 15ο τρόπαιο της ιστορίας της έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο “Γουέμπλεϊ”. Η Ντόρτμουντ διεκδικεί τον δεύτερο τίτλο της, δεν είναι όμως στο ίδιο επίπεδο με την αντίπαλό της. Λόγω των χαμηλών αποδόσεων στο διπλό, θα προτιμήσουμε το συνδυαστικό 2 & Under 4.5 σε απόδοση 2.05.

Δείτε όλα τα προγνωστικα στοιχηματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares