Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 11:53

Στοίχημα: Φαμαλικάο - Μποαβίστα με Over στο 2.15

Αμείωτη παραμένει η δράση στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας (4/3) με σπουδαία παιχνίδια να διεξάγονται σε Πρέμιερ Λιγκ, Λα Λίγκα και Σέριε Α και δυνατά ματς σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από την Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας και το παιχνίδι Φαμαλικάο - Μποαβίστα, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στη novibet.

Στις 22:15 η Φαμαλικάο υποδέχεται την Μποαβίστα για την 24η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Στη 10η θέση οι γηπεδούχοι, έφυγαν με άδεια χέρια από την έδρα της Αρούκα την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2. Μετρούν μια νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας ηττηθεί στις τρεις από αυτές.

Στη 12η θέση η Μποαβίστα διασύρθηκε με 4-0 από την Μπράγκα εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα, καθώς προηγήθηκε αυτή από την Τσάβες. Συνολικά έχει πανηγυρίσει μια νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια της, δυσκολεύεται και εκτός έδρας, καθώς μετράει μια νίκη στις οκτώ τελευταίες εξόδους της για όλες τις διοργανώσεις. Σε στοιχηματικό επίπεδο, Φαμαλικάο και Μποαβίστα βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση, ψάχνουν αποτέλεσμα ψυχολογίας και βαθμολογική ενίσχυση. Παραδοσιακά τα παιχνίδια τους έχουν γκολ, είναι ομάδες που μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα, επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.15.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares