Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 11:08

Στοίχημα: Φαβορί στο “San Mames” η Αθλέτικ

Μετά από ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δράση και σπουδαία παιχνίδια, οι ρυθμοί πέφτουν στο κουπόνι της Δευτέρας, ωστόσο οι ευκαιρίες για στοίχημα παραμένουν αμέτρητες.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από τη La Liga και το παιχνίδι Αθλέτικ Μπιλμπάο - Χιρόνα, το οποίο θα δούμε παρακάτω και ενώ εσείς μπορείτε να διαβάσετε στο Betarades.gr όλες τις αναλύσεις αγώνων της ημέρας με ρεπορτάζ των ομάδων, χρήσιμα στατιστικά και προγνωστικά.

Στις 22:00 η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται στο “San Mames” τη Χιρόνα για την 25η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Στην 5η θέση οι γηπεδούχοι, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 με την Αλμερία εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, διατήρησαν το μηδέν στα μετόπισθεν για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι, ενώ συνολικά έχουν γνωρίσει μια ήττα στα 20 τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις.

Στη 2η θέση με 56 βαθμούς η Χιρόνα αναζητά αντίδραση μετά τον διασυρμό της προηγούμενης αγωνιστικής με 4-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Προηγήθηκε η ισοπαλία με τη Σοσιεδάδ εντός έδρας, μετράει μια νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Αθλέτικ είναι δυνατή μπροστά στο κοινό της, παραμένει αήττητη σε 11 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που η Χιρόνα έρχεται από διασυρμό στο ντέρμπι κορυφής και δεν πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ματς. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους και θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1.96.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares