Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 13:06

Στοίχημα: Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Σίτι με γκολ στο 2.18

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στη δράση, με τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα. Φυσικά η δράση παραμένει πλούσια σε κάθε γωνιά του πλανήτη και ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι Παναιτωλικός - Άρης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία για σήμερα Τρίτη (13/02) από την αναμέτρηση Κοπεγχάγη - Μάντσεστερ Σίτι, την οποία μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικα champions league και θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 22:00 η Κοπεγχάγη υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των “16” της διοργάνωσης. Χωρίς επίσημο παιχνίδι από τις 12 Δεκεμβρίου η Κοπεγχάγη, όταν και επικράτησε με 1-0 της Γαλατασαράι στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Τερμάτισε στη 2η θέση του 1ου γκρουπ, εξασφαλίζοντας έτσι το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 3η θέση μετά το πέρασμα 17 αγωνιστικών και αντιμετωπίζει την Κυριακή (18/02) εκτός έδρας τη Σίλκεμποργκ.

Το εμπόδιο της Έβερτον με 2-0 κατάφερε να ξεπεράσει στο τελευταίο παιχνίδι της στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι, πανηγυρίζοντας την έκτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα. Εκεί βρίσκεται στη 2η θέση και στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, έχοντας παιχνίδι λιγότερο. Στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε το απόλυτο σε έξι αγωνιστικές, τερματίζοντας στην κορυφή του 7ου ομίλου. Όσο για το αποψινό μεταξύ τους ματς η Κοπεγχάγη εντυπωσίασε με την εικόνα της στους ομίλους, αποκτά σημαντική δυναμική μπροστά στο κοινό της. Θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι που είναι το φαβορί τόσο για τη νίκη όσο και για την πρόκριση, ωστόσο αμυντικά δεν είναι άτρωτη, δέχθηκε γκολ και στις τρεις φετινές εξόδους της στη φάση των ομίλων. Βλέπουμε παιχνίδι με γκολ και θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.18.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares