Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 10:25

Στοίχημα: Σκοράρουν στο 2.01 στο “Olimpico”

Αμείωτη παραμένει η δράση στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας (05/02), με δυνατές αναμετρήσεις σε Premier League, La Liga και Serie A.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το παιχνίδι Ρόμα - Κάλιαρι, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στη vistabet.

Στις 21:45 η Ρόμα υποδέχεται στο “Olimpico” την Κάλιαρι για την 23η αγωνιστική της Serie A. Αλώβητη από την έδρα της Σαλερνιτάνα πέρασε την προηγούμενη αγωνιστική η Ρόμα, που πανηγύρισε τη νίκη με 2-1. Ήταν η δεύτερη σερί στο πρωτάθλημα, καθώς προηγήθηκε αυτή επί της Βερόνα (2-1), με 35 βαθμούς βρίσκεται στην 6η θέση της κατάταξης.

Στη 17η θέση της βαθμολογίας η Κάλιαρι, παλεύει για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και έρχεται χωρίς περιθώρια λάθους στο αποψινό ματς. Ηττήθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια από Φροζινόνε (3-1) και Τορίνο (1-2), έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη στα οκτώ τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις. Σε στοιχηματικό επίπεδο η Ρόμα με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο μετράει δύο Goal/Goal & Over 2.5, είναι ορθά το φαβορί σήμερα, θέλει να πλησιάσει την τετράδα. Η Κάλιαρι αποδυναμώνεται εκτός έδρας, ωστόσο διαθέτει ποιότητα στην επίθεση και μπορεί να απειλήσει. Θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.01.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares