Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024 10:37

Στοίχημα: Combo με Αθλέτικ Μπιλμπάο στο 2.12

Οι ρυθμοί ανεβαίνουν στο κουπόνι της Παρασκευής (02/02) λίγο πριν από άλλο ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο.

Όλοι οι αγώνες της ημέρας προφέρονται στην bwin με ανταγωνιστικές αποδόσεις. Το προγνωστικό που διάλεξε το Betarades.gr για να σας στείλει στο ταμείο έρχεται από τη Λα Λίγκα και το παιχνίδι Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μαγιόρκα. Ας δούμε, λοιπόν, που ποντάρουμε σήμερα!

H Αθλέτικ Μπιλμπάο προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία, χωρίς τέρματα, με την Κάντιθ για τη Λα Λίγκα. Μακριά από το γήπεδό της είχε ηττηθεί για το πρωτάθλημα με 1-0 από τη Βαλένθια, ενώ αντίθετα, πέτυχε σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, επικρατώντας στο “San Mames” με 4-2 στην παράταση (κ.δ. 2-2) επί της Μπαρτσελόνα. Ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα της, όπου μετράει πέντε σερί νίκες στη Λα Λίγκα, με πιο πρόσφατη αυτή με 2-1 επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Έχει πετύχει γκολ στα έξι τελευταία ματς στο γήπεδό της σε όλες τις διοργανώσεις. Στα τέσσερα από τα έξι, μάλιστα, κράτησε και το μηδέν στην άμυνα.

Γνώρισε την ήττα με 1-0 εντός έδρας από την Μπέτις η Μαγιόρκα, την πρώτη μετά από πέντε παιχνίδια (2-3-0). Μεγάλη επιτυχία η παρουσία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου, μετά την επικράτηση στο γήπεδό της με 3-2 επί της Τζιρόνα, ενώ στην 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1 στο εκτός έδρας ματς με τη Βιγιαρεάλ. Τα πάει αρκετά καλά μακριά από το “σπίτι” της, με απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μια ήττα, με 1-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στα πέντε τελευταία ματς. Δεν έχει καταφέρει, πάντως, να σκοράρει στα τρία από τα πέντε προαναφερθέντα παιχνίδια. Στα τρία εξ αυτών, όμως, κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Ψάχνει την επιστροφή στις νίκες η Αθλέτικ Μπιλμπάο, που είναι πανίσχυρη στην έδρα της. Το πιθανότερο είναι ότι θα τα καταφέρει, αν και δεν θα έχει εύκολο έργο, απέναντι στη μαχητική Μαγιόρκα, που δεν δέχεται εύκολα γκολ στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια. Θα επιλέξουμε το combo 1 & under 3.5 σε απόδοση 2.12.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares