Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 12:29

Στοίχημα: Παιχνίδι για πολλά γκολ στην “OPAP Arena”

Πλούσιο το αγωνιστικό πρόγραμμα της Πέμπτης (30/11) με τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στο Γιουρόπα και το Κόνφερενς Λιγκ σε πρώτο πλάνο.

Για ποντάρισμα στις εταιρίες στοιχήματος το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει προγνωστικό για την αναμέτρηση ΑΕΚ - Μπράιτον, που βλέπετε παρακάτω.

Με νίκη επέστρεψε από τη διακοπή η ΑΕΚ, κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Σούπερ Λιγκ. Βρίσκεται πια στο -1 από την κορυφή στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Στο Γιουρόπα Λιγκ με νίκη απόψε θα κάνει σημαντικό βήμα για την πρόκριση, καθώς θα φτάσει την Μπράιτον στους εφτά βαθμούς και τη δεύτερη θέση. Με ισοπαλία διατηρεί ελάχιστες ελπίδες, ενώ με ήττα αποκλείεται. Το Goal/Goal επιβεβαιώθηκε στα 11 από τα 17 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας η Μπράιτον κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ στην Πρέμιερ Λιγκ τελευταία.Καταλαμβάνει την όγδοη θέση της κατάταξης εκεί, ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ αν κερδίσει σήμερα τότε παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση και μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και την πρώτη θέση του ομίλου. Βολεύεται ακόμη και με την ισοπαλία απόψε. Σημειώθηκαν 2-3 γκολ στα έξι από τα εφτά τελευταία ματς της σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι πολύ κρίσιμο το σημερινό παιχνίδι, η ΑΕΚ θέλει οπωσδήποτε νίκη, θα δεχτεί αρκετή πίεση από την αντίπαλό της, που έχει αρκετές απουσίες, αλλά φυσικά και ποιότητα. Αναμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι με γκολ, θα προτιμήσουμε το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares