Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 10:42

Στοίχημα: Βρίσκουν δίχτυα στο 1.85 Ισραήλ και Ρουμανία

Συνεχίζονται οι αγώνες για τα Προκριματικά Euro 2024 αυτό το Σάββατο (18/11) με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα.

Για ποντάρισμα στις στοιχηματικές εταιρίες το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικό με αξία από το κρίσιμο παιχνίδι Ισραήλ - Ρουμανία. Οι λεπτομέρειες ακολουθούν παρακάτω.

Ισόπαλο 1-1 με την Ελβετία αναδείχτηκε για τα προκριματικά του Euro 2024 το Ισραήλ, σε αναμέτρηση που έγινε σε ουδέτερο γήπεδο, στην Ουγγαρία. Κέρδισε τα τρία από τα έξι τελευταία παιχνίδια του για τη διοργάνωση και συγκεκριμένα τα δυο με τη Λευκορωσία (1-2, 1-0) και αυτό με την Ανδόρα (2-1). Αντίθετα, χωρίς νικητή (1-1) έληξε το παιχνίδι του με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι, ενώ ηττήθηκε με 1-0 από το Κόσοβο. Είναι αποτελεσματικό στην επίθεση, καθώς έχει στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα στις έξι από τις οκτώ πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τoυ. Μόνο σε μια εξ αυτών, όμως, κατάφερε να κρατήσει αλώβητη την εστία του.

Δεν αντιμετώπισε προβλήματα και συνέτριψε με 4-0 την αδύναμη Ανδόρα η Ρουμανία. Διατηρεί το αήττητο στα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Euro 2024, με τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη αυτή με τη Λευκορωσία (0-0). Τα πάει αρκετά καλά και μακριά από την έδρα της, με τρεις ισοπαλίες και μια νίκη, με 2-0 απέναντι στην Ανδόρα. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του ομίλου, έχοντας σημειώσει 13 τέρματα σε οκτώ αναμετρήσεις. Ακόμη, έχει και την πιο αποτελεσματική άμυνα, έχοντας δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ στα προαναφερθέντα ματς, ενώ στα τρία τελευταία διατήρησε το μηδέν.

“Τελικός” το παιχνίδι για το Ισραήλ, καθώς μόνο με νίκη θα έχει ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης. Θα πρέπει να παίξει επιθετικά για να βρει γκολ, κινδυνεύοντας, πάντως, να εκτεθεί η άμυνά του. Σκοράρει με ευκολία η Ρουμανία, ενώ βολεύεται και με ισοπαλία. Θα επιλέξουμε Goal / Goal σε απόδοση 1.85.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares