Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2023 12:38

Στοίχημα: Προκαλεί στο 1.90 το G/G στο Περιστέρι

Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα αυτό το Σάββατο (11/11) είναι γεμάτο με αναμετρήσεις που έχουν αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Τα παμε στοιχημα προγνωστικα που διάλεξε το Betarades.gr σήμερα έρχονται από τη Σούπερ Λιγκ και τον αγώνα Ατρόμητος - Πανσερραϊκός.

Σημαντικά βελτιωμένος μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και την έλευση του Ίλιτς ο Ατρόμητος πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη του στη Σούπερ Λιγκ, με 3-1 επί του Άρη. Είχε προηγηθεί αυτή με 3-2 επί του Παναιτωλικού, ενώ αντίθετα είχε ηττηθεί τις δυο προηγούμενες αγωνιστικές, από Παναθηναϊκό (5-0) και ΠΑΟΚ (2-0). Είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του στο Περιστέρι, έχοντας δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό ήταν και το μοναδικό από τα εφτά τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό του που δεν κατάφερε να σκοράρει. Δεν κράτησε, όμως, το μηδέν στα τέσσερα από τα έξι τελευταία εντός έδρας ματς.

Εκμεταλλεύτηκε την επιστροφή στη φυσική του έδρα και επικράτησε με 2-1 επί του ΟΦΗ ο Πανσερραϊκός. Έβγαλε αντίδραση μετά από δύο συνεχόμενες ήττες για το πρωτάθλημα, με 1-0 από τον Άρη και με 5-0 από τον Παναθηναϊκό. Αυτή επί της ομάδας της Κρήτης, πάντως, ήταν η τρίτη νίκη του στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις στη Σούπερ Λιγκ, καθώς είχαν προηγηθεί εκείνες επί της Λαμίας (2-0) και του ΠΑΣ Γιάννινα (3-2).Τα πάει καλά στην επίθεση, έχοντας σημειώσει 13 τέρματα στις εφτά τελευταίες αναμετρήσεις του. Αντίθετα, έχει θέματα στην άμυνα, με παθητικό έξι γκολ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Έχει αλλάξει το κλίμα στον Ατρόμητο, που απέκτησε αυτοπεποίθηση από τις δύο συνεχόμενες νίκες, ενώ σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Διαθέτει, όμως, τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχει δεχτεί 20 γκολ, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο Πανσερραϊκός, που επίσης αντιμετωπίζει προβλήματα στα μετόπισθεν. Θα προτιμήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares