Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 11:07

Στοίχημα: Παιχνίδι με τα γκολ στις Σέρρες

Μπορεί οι ρυθμοί να πέφτουν στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Δευτέρας, ωστόσο το κουπόνι στοιχήματος περιλαμβάνει αμέτρητες επιλογές για στοίχημα.

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις διεξάγονται σε Premier League, La Liga & Serie A αλλά και στην ελληνική Super League και το Betarades.gr ξεχώρισε προγνωστικά ποδοσφαίρου από το παιχνίδι Πανσερραϊκός - ΟΦΗ, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.

Με την αναμέτρηση Πανσερραϊκός - ΟΦΗ (18:00) ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική της Super League, με τους γηπεδούχους να αναζητούν αντίδραση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Διασύρθηκαν με 5-0 από τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, είχε προηγηθεί η ήττα με 1-0 από τον Άρη. Με εννέα βαθμούς ο Πανσερραϊκός βρίσκεται στην 9η θέση της κατάταξης και έρχεται χωρίς περιθώρια λάθους στο σημερινό παιχνίδι.

Δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΟΦΗ, υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ήττα με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική, βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί επτά αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις. Βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης και με νίκη σήμερα έχει την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην 5η θέση. Υπό πίεση ο Πανσερραϊκός, είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει τη νίκη, εντός έδρας δυναμώνει, από την άλλη ο ΟΦΗ ψάχνει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και μπορεί να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους. Περιμένουμε παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν και θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.83.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares