Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 12:01

Στοίχημα: Σκοράρουν στο 2.27 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”

Γεμάτο με παιχνίδια που έχουν αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι το κουπόνι του Σαββάτου (21/10). Όλα τα ματς σήμερα θα τα βρείτε στη sportingbet με ελκυστικές αποδόσεις.

Η δυνατή επιλογή του Betarades.gr σήμερα έρχεται από τη Σούπερ Λιγκ και τον αγώνα Άρης - Πανσερραϊκός, οι λεπτομέρειες ακολουθούν παρακάτω.

Δεν πήγε με το καλύτερο δυνατό κλίμα στη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων ο Άρης, καθώς στο τελευταίο του παιχνίδι για τη Σούπερ Λιγκ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Κηφισιά. Μια μόνο νίκη μετράει στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ, με 3-0 επί του Παναιτωλικού, ενώ έχει ακόμα μια ισοπαλία (0-0) με τον ΠΑΟΚ και τη βαριά ήττα (4-1) από τον Ολυμπιακό. Με εξαίρεση, πάντως, το παιχνίδι με την Κηφισιά, ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα του, με απολογισμό τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία επίσημα σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει σκοράρει, μάλιστα, σε όλα τα προαναφερθέντα ματς. Αντίθετα, μόλις σε δύο από τα εφτά πιο πρόσφατα κράτησε το μηδέν.

Αναβλήθηκε το πιο πρόσφατο ματς του Πανσερραϊκού για τη Σούπερ Λιγκ, απέναντι στον Βόλο, λόγω της τραγωδίας από τις άσχημες καιρικές συνθήκες στη Θεσσαλία. Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κέρδισε με 3-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ για το Κύπελλο με 2-0 τον Μικρασιατικό. Μια νίκη, δυο ισοπαλίες, μεταξύ των οποίων το 1-1 με την ΑΕΚ και μια ήττα, ο απολογισμός στα εκτός έδρας παιχνίδια του, σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει βρει γκολ, μάλιστα, στα τρία εξ αυτών. Αντίθετα, μόνο στο ένα, κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

Αντιστροφή έδρας στο παιχνίδι αποφάσισε η Σούπερ Λιγκ, καθώς κρίθηκε ακατάλληλο το γήπεδο των Σερρών. Δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες ο Άρης, είναι υποχρεωμένος να παίξει επιθετικά, η άμυνά του, όμως, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Ο Πανσερραϊκός δεν κλείνεται, σκοράρει με ευκολία και μπορεί να τα καταφέρει και στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.27.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares