Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 14:18

Στοίχημα: Προκαλεί ασιατικό στο 1.98 στο Μπράιτον

Το ενδιαφέρον στρέφεται στο Γιουρόπα Λιγκ και στο Κόνφερενς Λιγκ σήμερα Πέμπτη (21/09), με αγώνες και ελληνικών ομάδων. Θα βρείτε όλες τις αναμετρήσεις με κορυφαίες αποδόσεις στη sportingbet.

Το Betarades.gr ξεχώρισε στοιχηματική επιλογή για το παιχνίδι Μπράιτον - ΑΕΚ, η ανάλυση και το προγνωστικό ακολουθούν.

Συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ η Μπράιτον, επικρατώντας εκτός έδρας με 3-1 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν η τέταρτη της νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές και η δεύτερη συνεχόμενη μετά το 3-1 επί της Νιουκάστλ, ενώ εξαίρεση αποτέλεσε η ήττα (1-3) από τη Γουέστ Χαμ. Είναι άκρως αποτελεσματική στην επίθεση, ενώ διαθέτει την καλύτερη του πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει 15 γκολ σε πέντε αγώνες. Σε κανέναν εξ αυτών, πάντως, δεν κατάφερε να  κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Δυο νίκες και μια ήττα είναι ο απολογισμός της στα τρία πιο πρόσφατα επίσημα εντός έδρας παιχνίδια της.

Από ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, προέρχεται η ΑΕΚ. Είχαν προηγηθεί η νίκη της με 3-2 επί του Βόλου για το πρωτάθλημα και η εντός έδρας ήττα (1-2) από την Αντβέρπ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα πάει καλά μακριά από το γήπεδό της, καθώς έχει κερδίσει τις δύο από τις τρεις τελευταίες επίσημες αναμετρήσεις της. Ακόμη, έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στα έξι από τα εφτά τελευταία παιχνίδια της, σε όλες τις διοργανώσεις. Σε κανέναν εξ αυτών, ωστόσο, δεν κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.

Περίοδο φόρμας διανύει η Μπράιτον, ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα της ιστορίας της, ενώ σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών η ΑΕΚ, που πετυχαίνει γκολ αλλά έχει θέματα στην άμυνα. Αναμένεται ένα παιχνίδι με ρυθμό και φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Θα επιλέξουμε το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 1.98.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares