Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 10:37

Στοίχημα: Συνδυαστικά με το φαβορί Μπεσίκτας

Μπορεί οι ρυθμοί να πέφτουν στο κουπόνι στοιχήματος της Δευτέρας, έπειτα από ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε δράση, ωστόσο και σήμερα στο πρόγραμμα υπάρχουν σπουδαία ματς, με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Premier League και La Liga.

Οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι αμέτρητες και το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη Super Lig Τουρκίας και το παιχνίδι Καραγκιουμρούκ - Μπεσίκτας, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω και το οποίο μπορείτε να βρείτε με πληθώρα αγορών και στο κορυφαίο bet365 app, όπως και όλα τα παιχνίδια της ημέρας.

Στις 21:00 στην Κωνσταντινούπολη η Καραγκιουμρούκ υποδέχεται την Μπεσίκτας, για την 1η αγωνιστική της Super Lig. Με τον Πίρλο στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της η Καραγκιουρμούκ προσέφερε την περασμένη σεζόν γκολ και θέαμα, τερματίζοντας στην 7η θέση της κατάταξης. Ο Ιταλός αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, στον πάγκο του συλλόγου βρίσκεται ο 34χρονος κόουτς, Ερντέμ, που έχει να διαχειριστεί τις πολλές αποχωρήσεις από το ρόστερ της ομάδας, τη στιγμή που οι προσθήκες είναι λιγοστές.

Από την πλευρά της η Μπεσίκτας έχει ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της από τον Ιούλιο για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ και μετά την πρόκριση επί των Τιράνων στον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, επικράτησε την περασμένη Πέμπτη με 3-1 εκτός έδρας της Νέφτσι και πλέον βρίσκεται “αγκαλιά” με την πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Ψάχνει την τέταρτη διαδοχική της νίκη σήμερα και ξεκίνημα με το δεξί στο πρωτάθλημα, δείχνει ότι μπορεί να το πετύχει, κόντρα σε μια Καραγκιουμρούκ που έχει άπειρο τεχνικό στον πάγκο της και ένα ρόστερ με πολλές αλλαγές. Θα στηρίξουμε το φαβορί Μπεσίκτας και θα κρατήσουμε το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares