Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 10:15

Στοίχημα: Όχι στον υπερβολικό φαβοριτισμό της Σίτι

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει σήμερα στη δράση με τον σπουδαίο ημιτελικό Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι αναμφίβολα το σημαντικότερο παιχνίδι του σημερινού προγράμματος και το οποίο μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στη Winmasters.

Από κει και πέρα δράση έχουμε στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, σε Αυστρία, Σουηδία αλλά και δράση στη Λατινική Αμερική. Από το Τσάμπιονς Λιγκ έρχεται η σημερινή πρόταση του Betarades.gr, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Πρώτη αναμέτρηση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης με τη Σίτι να υποδέχεται τη Ρεάλ στο Μάντσεστερ, με το εκτός έδρας γκολ να μην ισχύει. Δεν είχε κανένα πρόβλημα στο εντός έδρας ματς με τη Γουότφορντ το Σάββατο η Σίτι, το τελικό 5-1 τα λέει όλα για την εικόνα της αναμέτρησης. Δεύτερη σερί νίκη για τους «πολίτες» μετά το εντός έδρας 3-0 επί της Μπράιτον, έμειναν στο +1 απ’ τη Λίβερπουλ, οδεύουμε προς αγχωτικό φινάλε στην Πρέμιερ Λιγκ. Σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Γκουαρδιόλα δυσκολεύτηκε κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στα προημιτελικά, το γκολ του Ντε Μπράιν στο πρώτο ματς ήταν αρκετό για να της χαρίσει την πρόκριση.

Από την πλευρά της η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου, το δεύτερο στα τελευταία τρία χρόνια, μόλις το τρίτο στα τελευταία 10 έτη, καθώς ξεπέρασε και το εμπόδιο της Οσασούνα (3-1) στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Δεύτερο σερί «διπλό» μετά το 2-3 επί της Σεβίλλης, η Ρεάλ κέρδισε για τέταρτη σερί αγωνιστική και ανέβηκε στους 78 πόντους, πλέον χρειάζεται μόλις έναν πόντο για να πανηγυρίσει μαθηματικά την επιστροφή στους εγχώριους τίτλους. Σε ό,τι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, έρχεται από δύο σπουδαίες προκρίσεις κόντρα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι, σε αμφότερες έλαμψε το άστρο του Μπενζεμά. Όσο για το σημερινό παιχνίδι η Σίτι εμφανίζεται ως το απόλυτο φαβορί με τις τιμές του άσσου να βρίσκονται αδικαιολόγητα αρκετά χαμηλά. Σε τιμές… υποτίμησης το “διπλό” της Ρεάλ Μαδρίτης, τη στιγμή που η “βασίλισσα” έρχεται από καλές εμφανίσεις και γνωρίζει πως να διαχειριστεί αυτά τα παιχνίδια, έχοντας το βάρος της φανέλας. Θα κρατήσουμε το Ρεάλ Μαδρίτης +1(Ασιατικό).

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « "Ζέσταμα" για το Σαββατοκύριακο Εκεί στον Βορρά »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares