Δευτέρα, 09 Ιουνίου 2014 15:55

Με κάλυψη η Στάμπαεκ, νίκη για Βάρναμο‏

Εβδομάδα Μουντιάλ αυτή που διανύουμε και όλα τα φώτα είναι στραμμένα στη μεγάλη γιορτή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που θα λάβει χώρα στη Βραζιλία από τις 12 Ιουνίου μέχρι της 13 Ιουλίου. Μέχρι τότε όμως θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με τα τελευταία φιλικά προετοιμασίας και τις ανοικτές αγωνιστικές υποχρεώσεις που υπάρχουν κυρίως σε κάποια σκανδιναβικά πρωταθλήματα, όπως αυτά της Νορβηγίας και της Σουηδίας.

Με DNB η Στάμπαεκ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με τον «Άσσο» Draw No Βet της Στάμπαεκ κόντρα στη Σταρτ σε απόδοση 1.90. Ξεκούραστη και «φρέσκια» θα παρουσιαστεί σήμερα η Στάμπαεκ, που δεν είχε μεσοβδόμαδες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Οι γηπεδούχοι προέρχονται απ' την εκτός έδρας επιτυχία επί της Γκρόρουντ για το Κύπελλο, ένα ματς που χρειάστηκε να πάνε στην παράταση για να σκοράρουν και εντέλει να προκριθούν κόντρα σε μια πιο αδύναμη ομάδα. Στο πρωτάθλημα, προέρχονται απ' την εκτός έδρας ήττα απ' τη Λίλεστρομ με 5-1, αποτέλεσμα που δεν άρεσε σε κανέναν και είναι αναμενόμενο σήμερα να προσπαθήσουν να δώσουν απαντήσεις. Είχαν προηγηθεί τρεις σερί νίκες επί Σάρπσμποργκ, Ρόζενμποργκ και Στρόμσγκοντσετ.

Παίρνει «Διπλό» η Φρέντρικσταντ

Από τη Β’ Νορβηγίας θα πάμε με τη νίκη της Φρέντρικσταντ μέσα στην έδρα της Μπάερουμ σε απόδοση 2.00. Επιβεβαίωσε την εξαιρετική της αγωνιστική κατάσταση η ομάδα του Βίμπε-Λουντ, που έκανε... σκόνη και θρύψαλα τη Χόνεφος την προηγούμενη εβδομάδα, σκορπίζοντάς την στους... πέντε ανέμους. Η Φρεντερίκσαντ  πανηγύρισε την ευρύτερη φετινή της νίκη, που ήταν η τρίτη συνεχόμενη και τέταρτη στα πέντε τελευταία της παιχνίδια όπου όχι μόνο παραμένει αήττητη, αλλά έχει δεχτεί ένα γκολ όλο κι όλο! Από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, καταφέρνοντας να σκαρφαλώσει κι ενός της προνομιούχου εξάδας. Να σημειώσουμε πως και στις νίκες της σκόραρε τουλάχιστον δύο γκολ, τη στιγμή πάντως που διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση από τις εκτός επικίνδυνης ζώνης ομάδες! Ξανά στη διάθεσή της ο Νιγηριανός μέσος Ανταραμόλα (8/0) που επέστρεψε από την πατρίδα του μετά από ένα οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Νίκη στο 2.00 απόδοση για τη Βάρναμο

Από τη Β’ Σουηδίας τέλος επιλέγουμε τον «Άσσο» της Βάρναμο κόντρα στη Χουκσβάρνα σε απόδοση 2.00. Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα υπέστη μετά από 10 αγωνιστικές η Βάρναμο χάνοντας με 3-2 εκτός έδρας από τη Λιούνγκσκιλε, ωστόσο έδειξε σ’ ένα ακόμα παιχνίδι ότι πρόκειται για έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο που δεν παραδίνεται μέχρι το σφύριγμα. Είναι στην τρίτη θέση με 19 βαθμούς και ισοβαθμεί με τη Λιούνγκσκιλε, ενώ είναι στο -3 απ’ τη Χάμαρμπι και στο -6 απ’ τη Σούντσβαλ. Έχει πολύ δυνατή έδρα με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ διαθέτει και την τρίτη καλύτερη άμυνα με 12 γκολ παθητικό.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και διαβάστε τα μοναδικά αφιερώματα για την Εθνική Βραζιλίας, την Εθνική Αργεντινής και την Εθνική Κολομβίας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares