Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 10:19

Στοίχημα: Φράιμπουργκ - Μάιντς με Over στο 2.38

Σούπερ ντέρμπι περιλαμβάνει το κουπόνι της Κυριακής (21/04) με σπουδαία παιχνίδια να διεξάγονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ από το πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα “clasico” Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα και Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς.

Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση για στοίχημα με αξία από την Bundesliga και το παιχνίδι Φράιμπουργκ - Μάιντς, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Πάμε να το δούμε.

30η αγωνιστική στην Bundesliga με τη Φράιμπουργκ να υποδέχεται στις 20:30 τη Μάιντς. Στην 9η θέση οι γηπεδούχοι, που κατάφεραν την προηγούμενη αγωνιστική να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Ντάρμσταντ, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 1-0. Η Φράιμπουργκ άφησε έτσι πίσω της τον διασυρμό από τη Λειψία (1-4), εντός έδρας δυσκολεύεται αρκετά, αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Στη 16η θέση η Μάιντς συνεχίζει να δίνει σκληρή μάχη για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Βρίσκεται σε σούπερ φόρμα, το επιβεβαίωσε και την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Χόφενχαϊμ, την οποία διέλυσε με 4-1. Ήταν η τρίτη νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, έχει σημειώσει οκτώ γκολ στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Σε στοιχηματικό επίπεδο, τα έξι τελευταία παιχνίδια της Φράιμπουργκ πήγαν ψηλά σε σκορ, η Μάιντς είναι σε εκπληκτική φόρμα με δύο διαδοχικές "τεσσάρες" και θέλει να βγει απ' τη θέση των μπαράζ παραμονής. Περιμένουμε ανοικτό παιχνίδι με γκολ και υψηλό σκορ, θα πάμε με το Over 3.0 Ασιατικό σε απόδοση 2.38.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares