Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013 18:48

Με απουσίες ο Καρτεράδος στην Νάξο

Αστέρας Τραγαίας και ΑΟ Καρτεράδου αναμετρούνται στο πλαίσιο της 13ης  αγωνιστικής την Κυριακή στις 8:30 στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου στη Νάξο.

Δυνατοί στην άμυνα

Ο Αστέρας Τραγαίας που συγκατοικεί με τον ΑΜΣ Φιλωτίου στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα (19β) μετρά 5 νίκες 4 ισοπαλίες και 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. NAXOS Katsonis 200x100

Η ομάδα της ορεινής Νάξου έχει μία από τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα κάτι που σαφέστατα φανερώνει ότι το δυνατό σημείο για τους Ναξιώτες είναι η άμυνα τους. Δυνατό σημείο για τον Αστέρα αποτελεί και η έδρα του, καθώς εκεί φέτος έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα (Θύελλα Καμαρίου 0-3).

Χωρίς άγχος

Από την άλλη πλευρά ο ένας εκ των ουραγών ΑΟ Καρτεράδου, ο οποίος τις τελευταίες αγωνιστικές έχει σημειώσει αξιόλογη πορεία, ξεπερνώντας το «χάντικαπ» των -7 βαθμών από την περσινή περίοδο, φτάνοντας στο +3 , πάει στη Νάξο για να παίξει ελεύθερα, διεκδικώντας ότι καλύτερο μπορεί από το συγκεκριμένο ματς.

Ο ΑΟ Καρτεράδου φέτος σε 12 αγώνες, μετρά 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 8 ήττες. Οι τρείς νίκες που πήραν οι Σαντορινιοί ήταν με τη συντοπίτισσα τους Λάβα (0-2), με την Αναγέννηση Νάξου όπου πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά (3-0 α/α) και με τον ΑΣ Ίου στην Ίο (2-3) την τελευταία αγωνιστική, ενώ η ισοπαλία ήταν στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΑΣ Ίου (2-2).

ANTZELA YFENΟι απουσίες δεν θα λείψουν από τον ΑΟ Καρτεράδου, καθώς ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Δενδρινός, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Δαμίγου (λ.τ) και των, Διονύση Πολυζόπουλο, Χάρη Γεωργιάδη, Ρεζάρτ Λεκαι και του Ρενιέρη Παναγιώτη, οι οποίοι έχουν πέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και τιμωρήθηκαν.

προϊστορία

Τη περσινή χρονιά οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην Β΄ κατηγορία του 2ου ομίλου Κυκλάδων, όπου νικητής και των δύο παιχνιδιών ήταν ο Αστέρας Τραγαίας. Στον πρώτο γύρο οι Ναξιώτες νίκησαν μέσα στην Σαντορίνη με σκορ 2-0 (Επταήμερος 22 ,28), ενώ στη Νάξο 3-0 άνευ αγώνος.

Φέτος νικητής στο παιχνίδι του 1ου γύρου ήταν ο Αστέρας Τραγαίας με σκορ 4-0 ( Δεδρινός 2&78, Κατσούλης 11, Βουτσίνος 21.

Το παιχνίδι έχει οριστεί την Κυριακή 24-02-2012 8:30 και των αγώνα θα διευθύνουν οι: Κουζούμης Ι., Μενδρινός Λ., Μενδρινός Ι.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares