Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013 18:16

Τελευταία έξοδος για τον Α.Ο. Μυκόνου

Τελευταίο παιχνίδι εκτός έδρας παίζει αύριο η ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου στην Άνδρο με τον τοπικό Α.Ο. Υδρούσας. Η ώρα έναρξης του αγώνας έχει ορισθεί για τις 17:15.

Στο παιχνίδι αυτό η ομάδα της Μυκόνου έχει σαν στόχο φυσικά τη νίκη με σκοπό να διατηρήσει το +5 από το δεύτερο Α.Ο. Σύρου (τον οποίο υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική) και να παραμένει στην πρώτη θέση. Υπενθυμίζουμε πως μετά τα παιχνίδια με Α.Ο. Υδρούσας και Α.Ο. Σύρου η ομάδα μας έχει ρεπό οπότε καταλαβαίνετε πως το παιχνίδι στην Άνδρο είναι κομβικής σημασίας για την πρόκριση στα μπαράζ ανόδου.

Η αποστολή της ομάδος θα επιλεγεί από τον προπονητή κ. Θ. Παχατουρίδη μετά και την σημερινή προπόνηση. Κατά μεγάλο ποσοστό ο προπονητής σε αυτό τον αγώνα θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νέα σε ηλικία παιδιά που αποτελούν το μέλλον του μυκονιάτικου συλλόγου.

Ενημερώνουμε για όσους φιλάθλους θέλουν να ακολουθήσουν τον ΑΟΜ πως η ομάδα θα αναχωρήσει το Σάββατο στις 12:00 με το πλοίο Αικατερίνη και θα επιστρέψει την ίδια μέρα με το πλοίο Superferry II στις 21:50.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares