Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 18:38

ΠΑΓΟΣε και τον ΑΟ Πάρου

Σε ένα αδιάφορο ματς που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικιάς, ο ΑΟ Πάγου επικράτησε με 3-1 του τοπικού ΑΟΠ.

 

aop-pagos-23-2-2013-2

syros-xylotexniki-1

Η Συριανή ομάδα προηγήθηκε με 0-2 χάρη στο αυτογκογκολ του Μπάλιου στο 17ο λεπτό στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα από σουτ του Πρίντεζη και το πλασέ του πιτσιρικά Κωνσταντίνου Ρούσσου στο 41ο λεπτό.

Ο Πάγος θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο κι’ όλας ημίχρονο που έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες με τον Ρούσσο Γ. αλλά και τον Χούρο όμως το κακό ξεκίνημα στην επανάληψη λίγο έλλειψε να του στοιχίσει αφού ο ΑΟ Πάρου μεταμορφωμένος μείωσε με τον Χρήστο Γαβαλά στο 59ο λεπτό μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Αρκουλή από αριστερά, ενώ είχε κι άλλες καλές στιγμές με τους Γιουρτζίδη και Αρκουλή.

Το τελικό 1-3 σημείωσε sto 80' με ωραία κεφαλιά μέσα από την μεγάλη περιοχή ο πρώτος σκόρερ του 2ου ομίλου Γιάννης Χούρος, σέντρα που του έβγαλε από αριστερά ο νεοεισελθόν Μαρμαγκιόλης.

  • *Ο ΑΟ Πάρου για άλλο ένα ματς στηρίχτηκε σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.
  • *Περίπου 50 ήταν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν εντός και εκτός του Σταδίου.
  • *Ο ΑΟΠ βάση προγράμματος αντιμετωπίζει την 13η αγωνιστική τον πρωτοπόρο Παμμηλιακό στην Μήλο ενώ ο Πάγος τον Νηρέα στην Σύρο.
  • *Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για τον Πάγο μέσα στην Πάρο αφού είχαν προηγηθεί οι νίκες στο ίδιο γήπεδο επί του Νηρέα με 2-1 και επί του Αστέρα στα Μάρμαρα με σκορ 3-1. Άλλο ένα αξιοσημείωτο για την συριανή ομάδα είναι ότι δεν έχει χάσει φέτος ούτε βαθμό με τις παριανές ομάδες. Απομένει ένα ακόμα ματς με τον Νηρέα στην Σύρο.
  • *Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟ Πάρου και νυν παίκτης του ΑΟ Πάγου Δημήτρης Βαμβακάρης, αντάλλαξε θερμή χειραψία και εναγκαλισμούς με τους παλιούς του συμπαίκτες.
  • *Ο γουρλής αντιπρόεδρος του ΑΟ Πάγου κ. Χρήστος Ρούσσος έφερε άλλο ένα διπλό!
  •  

aop-pagos-23-2-2013-3

ΑΟ Πάρου: (Λάπη Άρης), Χαριστός, Διακάτος, Κρώνης, Ρούσσος Χ. (70’ Τσαντάνης), Γαβαλάς, Καβάλλης, Μπάλιος, Γιουρτζίδης (80’ Νίκας Ι.), Αρκουλής, Κασιμάτης, Κρουσταλάκης (46’ Δαφερέρας)

ΑΟ Πάγου: (Ξενικάκης Ηλίας), Λοϊσιος, Κακακιός, Βαμβακάρης, Πρελορέντζος (50’ Μανωλιός), Ρούσσος Ν., Φωτεινιάς Δ., Τroka (54’ Βαρθαλίτης), Ρούσσος Κ., Πρίντεζης, Χούρος, Ρούσσος Γ. (75’ Μαρμαγκιόλης)

aop-pagos-23-2-2013-1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares