Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013 18:20

«5...Αστερη» η Τραγαία [photos].

ASTERAS LAVA 2012 AGGELHS FASH

Με σύμμαχο την επιθετική δεινότητα του Επταήμερου, αλλά και την ανωτερότητα του ως ομάδα έναντι της Λάβας, ο Αστέρας Τραγαίας πέτυχε σήμερα την 5η του νίκη στο πρωτάθλημα, νικώντας στη Νάξο 5-1τους Σαντορινιούς.

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε μόλις στο 5΄ ο Μαρούλης, στην συνέχεια με γκολ στο 32΄, 43΄, 54΄(πέναλτι) και 58΄, ο Επταήμερος έβαλε την δική του σφραγίδα στο παιχνίδι. Το μοναδικό που κατάφερε η Λάβα ήταν να μειώσει στο 60΄ με πέναλτι του Βαγγέλη Κατσίπη.

Η συνέχεια επιφυλάσσει στις δύο ομάδες πολύ δύσκολη συνέχεια, καθώς ο Αστέρας Τραγαίας την 11η αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Σαντορίνη, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Θύελλα, ενώ οι "Βυσσινί" της Λάβας θα αντιμετωπίσουν ως τυπικά γηπεδούχοι τον πρωτοπόρο Πανθηραϊκό.

Πολύ καλή η διαιτησία των: Μενδρινού Λ., Ρούσσου Γ., Βαν Άακεν

Αστέρας Τραγαίας (Βλησίδης): Polja, Δρύλλης, Καπαρέλης (46΄λ.τ Πολυκρέτης), Μαϊτός, Αλιμπέρτης, Επταήμερος, Αγγελής, Κατσούλης, Μαρούλης, Τουλούπης (51΄λ.τ Ψαρρός), Παραράς (8΄λ.τ Βερύκκοκος).

Α.Ο. Λάβα (Πήτας): Σαρούκος, Αγγελόπουλος, Πρέκας, Ζαμπέλης (62΄Γαλανός), Βάλβης, Δεναξάς, Κατσίπης, Διαμαντόπουλος, Δρόσος Α. (55΄Βάλβης Μ.), Δρόσος Κ. (71΄Καραντάνης), Βάλβης.



Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares