Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013 20:22

«6σφαιροι» οι Φιλωτίτες, με σούπερ Μανωλά [photos].

FILOTI-KARTERADOS 2012

Ένα εύκολο πρωινό είχε σήμερα ο ΑΜΣ Φιλωτίου, ο οποίος παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και έχοντας τον Μανωλά (χατ τρικ) σε μεγάλη μέρα , συνέτριψε 6-0 τον Α.Ο. Καρτεράδου.

Οι παίχτες του Γιώργου Βασαλάκη, ουσιαστικά χρειάστηκαν "25" λεπτά για να μπουν στο παιχνίδι, με την συνέχεια να αποζημιώνει με πολλά γκολ και ωραίο θέαμα τους ελάχιστους φιλάθλους που βρέθηκαν σήμερα NAXOS BARCODE STRATOURIS MIKROστο γήπεδο του Αγερσανίου.

Ο αγώνας

Το ξεκίνημα βρήκε τον Καρτεράδο του Αντώνη Δεδρινού να είναι αρκετά κινητικός από την μέση και μπροστά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Πολυκρέτη, καθώς σήμερα το αμυντικό Δίδυμο των Κατσουρού – Μουστάκη έδειχνε ανίκητο.

(1-0) Ο ΑΜΣ Φιλωτίου άνοιξε το σκορ στο 28΄με μια καταπληκτική σέντρα-σουτ του Στρατούρη.

(2-0) Από εκεί και πέρα μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και έντεκα λεπτά αργότερα (39΄) το Φιλώτι ξαναχτυπά με τον Μανωλά, ο οποίος μπαίνει στην πορεία της μπάλας μετά από σουτ του Βασιλάκη και με το κεφάλι NAXOS CAPOUTSINOS CAFEαλλάζει πορεία στην μπάλα που καταλήγει στην εστία του Αρτέμη.

(3-0) Στο 42΄ο Βασαλάκης πασάρει κάθετα στο Μανωλά με τον τελευταίο να κάνει λίγα βήματα και στην συνέχεια να πλασάρει εύστοχα τον Αρτέμη, διαμορφώνοντας το 3-0 που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

(4-0) Η επανάληψη βρίσκει το Φιλώτι να πιέζει από τα αποδυτήρια αλλά να είναι άστοχο, αφού ο Μανωλάς αστοχεί από πλεονεκτική θέση και ο Κρητικός στο 60΄νικιέται σε πέναλτι που εκτέλεσε από τον Αρτέμη. Κάπου εκεί μιλά ο αρχισκόρερ του Φιλωτίου Ευριπιώτης, ο οποίος με καταπληκτικό αριστερό διαγώνιο σουτ στο 64΄ στέλνει την μπάλα στο γάμα του τέρματος του Καρτεράδου.

(5-0) Στο 71΄ο Μουστάκης που λίγο πριν είχε αντικαταστήσει τον Ευριπιώτη γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από ελεύθερο του Πολυκρέτη και με μια άψογη εκτέλεση «κρεμάει» τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.NAXOS Katsonis 200x100

(6-0) το κερασάκι στην τούρτα για το Φιλώτι το βάζει ο Μανωλάς στο 75΄, ο οποίος συνεργάστηκε άψογα με τον Ξενάκη και με όμορφο πλασέ έκανε τα προσωπικά του τέρματα τρία (χατ τρικ), διαμορφώνοντας το τελικό 6-0 για την ομάδα του.

Ντέρμπι

Το φιλώτι έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, καθώς τα επόμενα τέσσερα ματς που έχει να δώσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, είναι κατά σειρά με αντιπάλους την Αναγέννηση, τον Αστέρα Τραγαίας και τον Πανθηραϊκό στη Νάξο, ενώ έχει ένα ταξίδι ακόμα στη Σαντορίνη, όπου την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Λάβα.NAXOS PROTON044

ΑΜΣ Φιλωτίου (Βασαλάκης): Πολυκρέτης, Τσάφος Ν. (69΄Μουστάκης Γ.), Στρατούρης, Μουστάκης Ν.©, Κατσουρός (65΄Τσάφος Σ.), Βασαλάκης, Ξενάκης, Βασιλάκης, Ευριπιώτης (67΄Μουστάκης Δ.), Κρητικός, Μανωλάς.

Α.Ο. Καρτεράδος (Δεδρινός): Αρτέμης, Βενετσάνος, Πράσινος Γ., Πράσινος Ν., Αρβανίτης (77΄Πρέκας), Δεδρινός© (73΄Ζερβάκης), Βαζαίος, Ρενιέρης, Mocano (73΄Σορώτος), Κουντούρης, Δαμίγος.


NAXOS SOULATSO MIKRO

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares