Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 12:57

Χριστοφιλέας: «Ικανοποιημένος απ' την προσπάθεια - Πρόβλημα που δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά φιλικά»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο φιλικό με την ΑΕ Μυκονου έμεινε ο προπονητής της Ελλάς Σύρου, Παναγιώτης Χριστοφιλέας.

Ο ίδιος στάθηκε στο γεγονός ότι σκοπός αποτέλεσε να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την κατάσταση της ομάδας, εκφράζοντας τον προβληματισμό του ότι δύσκολα μπορεί να δώσει φιλικά ματς η Ελλάς Σύρου δεδομένου ότι αυτή την περίοδο είναι σχεδόν αδύνατον ομάδα εκτός Σύρου να μεταβεί στο νησί.

Αναλυτικά, το σχόλιο του: “Αρχικά θέλω να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Μετά από αρκετές ημέρες σκληρών προπονήσεων δώσαμε ένα δυνατό φιλικο απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα και ανταπεξήλθαμε.

Έχουμε δουλειά μπροστά μας, ωστόσο, σήμερα θέλαμε να πάρουμε αγωνιστικό ρυθμό που μας λείπει. Ήταν ένα φιλικό που έγιναν πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και σχηματισμούς και από τις δυο ομάδες και το αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα. Από εκεί και πέρα για εμάς είναι μεγάλο πρόβλημα το γεγονός ότι δεν μπορούμε να δώσουμε φιλικά ματς διότι υπάρχει η νησιωτικότητα που καταλαβαίνετε ότι δημιουργεί θέμα. Και είναι δύσκολο να μεταβεί ομάδα στην Σύρο αλλά και εμείς στην Αθήνα. Σκεφτείτε ότι εάν ταξίδι για εμάς κοστίζει 2000 ευρώ και είμαστε σε μια κατηγορία που δεν είναι επαγγελματική παρά τις μεγάλες απαιτήσεις της στο οικονομικό κομμάτι''.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares