Σάββατο, 10 Αυγούστου 2024 11:31

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αυτές είναι οι 16 ομάδες που δήλωσαν σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο (οι πιθανοί όμιλοι)

Μετά τη λήξη της διορίας για τη δήλωση συμμετοχών 16 είναι οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας και 17 στο κύπελλο για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Συγκεκριμένα, συμμετοχή δήλωσαν οι: ΑΠΣ Κύθνου, Πανσιφναϊκός, Παμμηλιακός, Ανδριακός, ΠΑΣ Τήνου, ΑΕ Μυκόνου, ΑΟ Πάγου, Νέος ΑΟ Σύρου, ΑΟ Πάρου, ΑΜΕΣ Νηρέας, Μαρπησσαϊκός, ΑΜΣ Φιλωτίου, Πανναξιακός, Θύελλα Καμαρίου, ΑΟ Πύργου, Πανθηραϊκός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι παραπάνω ομάδες δήλωσαν συμμετοχή και στο Κύπελλο Κυκλάδων, όπου θα προστεθεί και η Ελλάς Σύρου.

Όσο αφορά τον τρόπο διεξαγωγής το βέβαιο είναι ότι θα υπάρξει ο όμιλος με 8 ομάδες που θα απαρτίζεται από : ΑΟ Πάρου, ΑΜΕΣ Νηρέα, Μαρπησσαϊκό, ΑΜΣ Φιλωτίου, Πανναξιακό, Θύελλα Καμαρίου, ΑΟ Πύργου και Πανθηραϊκό.

Στις υπόλοιπες 8 ομάδες θα σταλεί έγγραφο από την ΕΠΣ Κυκλάδων προκειμένου εκείνες να αποφασίσουν αν θα γίνει ένας ή δύο όμιλοι. 

Σενάριο 1

Σε περίπτωση ενός ομίλου οι ομάδες από τα πολύ απομακρυσμένα νησιά που δεν συνδέονται μεταξύ τους ακτοπλοϊκά, θα αγωνίζονται σε ουδέτερες έδρες. 

Στον έναν αυτό όμιλο θα συμμετάσχουν θα είναι: ΑΠΣ Κύθνου, Πανσιφναϊκός, Παμμηλιακός, Ανδριακός, ΠΑΣ Τήνου, ΑΕ Μυκόνου, ΑΟ Πάγου, Νέος ΑΟ Σύρου

Σενάριο 2

Σε περίπτωση που η πλειοψηφία αποφασίσει 2 ομίλους, τότε θα έχουμε δύο ομίλους των τεσσάρων ομάδων που θα αγωνιστούν σε διπλούς γύρους.

Τότε, οι δύο όμιλοι θα έχουν ως εξής: 

1ος όμιλος : Ανδριακός, ΠΑΣ Τήνου, ΑΕ Μυκόνου και ένας εκ των ΑΟ Πάγου ή Νέος ΑΟ Σύρου που θα προκύψει μέσα από κλήρωση

2ος όμιλος: ΑΠΣ Κύθνου, Πανσιφναϊκός, Παμμηλιακός και ένας εκ των ΑΟ Πάγου ή Νέος ΑΟ Σύρου που θα προκύψει μέσα από κλήρωση

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares