Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 00:01

Έβαλε μπρος τις μηχανές η Ελλάς Σύρου

Έχοντας παρακαταθήκη την περσινή σπουδαία της πορεία στην πρώτη της συμμετοχή στη Γ' Εθνική η Ελλάς Σύρου «έβαλε μπρος τις μηχανές» σήμερα, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη της ομάδας στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η αισιοδοξία, τα χαμόγελα και πίστη ότι η φετινή χρονιά θα είναι ανάλογη της περσινής, είναι το κλίμα που εισπράξαμε σε αυτή την πρώτη, που συνοδεύτηκε από την πρώτη προπόνηση.

Το παρόν έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, δείχνοντας πως από την πρώτη κιόλας ημέρα είναι δίπλα τόσο στους παίκτες όσο και στο τεχνικό επιτελείο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Ζιάβρας καλωσόρισε παλιούς και νέους και τόνισε στη σύντομη ομιλία του πως η Ελλάς θα κάνει τα πάντα για να διατηρηθεί στην κατηγορία, αλλά και να παίξει και πάλι καλό ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα ο κ. Ζιάβρας ευχήθηκε στους παίκτες να έχουν μία καλή χρονιά και πάνω από όλα υγεία.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων και το πρώτο εντός έδρας φιλικό έχει κλειστεί για τις 17 Αυγούστου με την Μύκονο.

Φωτογραφίες από την πρώτη: 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares