Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 19:38

Όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές στο φιλικό του ΑΟ Πάρου με την U19 του Αιγάλεω [pics-vid]

Ένας όμορφος φιλικός αγώνας έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (14/4) στο δημοτικό στάδιο Παροικιάς, όπου ο Α.Ο. Πάρου φιλοξένησε σε φιλικό παιχνίδι την Κ19 της ΠΑΕ Αιγάλεω.

Ο αγώνας έγινε έπειτα από πρόσκληση του προέδρου Νίκου Σαρρή στην ομάδα της ΠΑΕ Αιγάλεω, της οποία ο Γενικός Αρχηγός Βασίλης Μονεμβασίτης διατηρεί άριστες σχέσεις με το νησί της Πάρου, από όπου κατάγεται η σύζυγος του.

Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα έγιναν βραβεύσεις και ανταλλαγή δώρων σ’ ένα όμορφο κλίμα.

Ειδικότερα, από την ομάδα του Αιγάλεω ο γενικός αρχηγός, Βασίλης Μονεμβασίτης, καθώς και οι προπονητές, Μαρίνος Πολυμέρης και Χρήστος Παντιώρας, έδωσαν τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του Α.Ο. Πάρου, Νίκο Σαρρή, για την φιλοξενία και την προσφορά του, όπως επίσης και σε δύο Παριανούς ποδοσφαιριστές, τους Γιώργο και Γιάννη Σαρρή, οι οποίοι αποτέλεσαν μέλη της Κ19 του Αιγάλεω πανηγυρίζοντας μάλιστα και το πρωτάθλημα. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Α.Ο. Πάρου έδωσε σε όλους τους αθλητές εικόνες της Παναγίας Εκατονταπυλιανής και δώρα.

Το παιχνίδι ήταν καλό και είχε προπονητικό χαρακτήρα, με τον τεχνικό του Α.Ο.Π., Στάθη Τριανταφυλλίδη, να έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του σ’ ένα δυνατό «τεστ» ενόψει της αγωνιστικών υποχρεώσεων που έπονται. Για την ιστορία το σκορ έληξε 0-4 υπέρ της ισχυρής ομάδας του Αιγάλεω, η οποία να σημειωθεί έχει κατακτήσει 2 φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας στην κατηγορία της Super League 2.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στο νησί της Πάρου παίκτες και παράγοντες της Αθηναϊκής ομάδας επισκέφθηκαν και έλαβαν ευλογία της Παναγίας Εκατονταπυλιανής.

Με δήλωση του στο sportcyclades ο Γενικός Αρχηγός του Αιγάλεω, κ. Βασίλης Μονεμβασίτης αναφέρθηκε σχετικά, λέγοντας:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προεδρο της Α.Ο ΠΑΡΟΥ για την φιλοξενία στο όμορφο νησί ώστε να πραγματοποιηθεί η φιλική συνάντηση μεταξύ των ομάδων Α.Ο ΠΑΡΟΥ-ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ (Κ19).

Υποχρέωση μας να βραβευσουμε με τιμητικες πλακετες τον προεδρο και 2 ποδοσφαιριστές από Πάρο που έπαιξαν στην Κ19 της ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ .
Τον Γιώργο Σαρρη και τον Ιωάννη Σαρρη».

Φωτογραφίες και βίντεο απο τον φιλικό αγώνα

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares