Κυριακή, 17 Μαρτίου 2024 01:00

Ματσάρα-διαφήμιση του ποδοσφαίρου στη Σύρο: Ισόπαλο το ντέρμπι Αίαντας-ΑΟ Πάγου [vid]

Η Θύελλα Καμαρίου ηττήθηκε στη Νάξο από τον Πανναξιακό, με τον Αίαντα Σύρου να πετάει στα σκουπίδια το «δώρο» και να αφήνει βαθμούς στο ντέρμπι με τον ΑΟ Πάγου. Η ομάδα του Χρήστου Ζαχαρίου έβαλε «ταφόπλακα» στις όποιες ελπίδες της Συριανής ομάδας για τον τίτλο, αποδείχτηκε σκληρό καρύδι και αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Το σκορ άνοιξε στο στο 9΄ ο Μανώλης Μουλίδης για την ομάδα του Αίαντα. Ο Πάγος δεν το έβαλε κάτω, ισοφάρισε στο 29΄ με ωραίο γκολ του Λευτέρη Μπάιλα. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αίαντας πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Ευγένιου Ρηγούτσου.

Ο Πάγος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, κέρδισε πέναλτι στο 60΄ με τον Μάρκο Πρίντεζη και τον Λευτέρη Μπάιλα να ισοφαρίζει σε 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Λευτέρης Καραμολέγκος (76΄) και Μάρκος Πρίντεζης (78΄).

Αίαντας Σύρου (Πελέκης): Μώτος, Βλαχάκης, Ρούσσος, Καραμολέγκος, Σαμανίδης, Μαίπας, Νομικός (Γκοτζάι 92΄), Μπαλόπητας, Μουλίδης (Καμπάνης 64΄), Ραμπαβίλας, Ρηγούτσος (Καλίγερος 80΄)

Α.Ο Πάγου (Ζαχαρίου): Συριανός, Ξανθάκης, Σπανός, Ρούσσος Κ (Βουτσίνος 58΄), Σκορδίλης, Νομικός (Καπέλλας 74΄), Περρής, Μπάιλας (Βουτσίνος 95΄), Πρίντεζης, Σαμιωτάκης, Αγοραστός (Μακρυωνίτης 74΄)

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares