Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 09:42

Νέων: ΑΟ Πάρου - Πανναξιακός

pro aop-pannaxiakos2

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, σημείωσε χτες το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου, ο ΑΟΠ, με αντίπαλο τον Πανναξιακό.

Το 8-0 αντικατοπτρίζει την διαφορά των δύο ομάδων, μιας και η ομάδα του Άρη Λάπη, είναι μια σωστά δουλεμένη ομάδα, με αρκετά χρονιά μαζί, αντιθέτως η ομάδα του Πανναξιακού, είναι μια νέα ομάδα που προσπαθεί να βρει τα πατήματά της κάτι που σύντομα θα γίνει, αφού ο Πανναξιακός έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στα παιδοεφηβικά.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 1ο λεπτό ο Ραγκούσης, στο 19ο λεπτό ο Κρώνης διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του. Στο 35ο ο Ξένος έκανε το 3-0 και ο Γιουρτζίδης στο 43’ το 4-0. Το 5-0 σημείωσε ο Κρουσταλάκης και 6 λεπτά αργότερα ο Κρώνης πέτυχε το 6-0. Στο 71’ ο Διακάτος έκανε το 7-0 και το τελικό 8-0 σημείωσε ο Κρωνης στο 74’ κάνοντας ταυτόχρονα και χατ – τρικ.

ΑΟ Πάρου: (Λάπη Α.), Παντελαίος, Σιέττος, Σάμιος, Ρούσσος, Γιουρτζίδης, Καλογηρος, Πατέλης, Διακάτος, Κρώνης, Ραγκούσης, Ξένος.

Νίκας, Κρουσταλάκης, Λάμπρου, Σταθερός, Σκιαδάς, Πρίφτης.

Πανναξιακός: (Παραβατός Ι.), Πάσσος, Δημητροκάλλης, Ανεβλαβής, Λεγάκης, Δράγαζης, Ανεβλαβής Ε., Αλμανίδης, Παραβατός, Καραφυλίδης, Φακίνος, Βαλέττας.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares