Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 20:06

Σημαντική νίκη μέσα στη Νάξο για τους νέους του Νηρέα.

PAS NAXOU-NHREAS NEON 2012

ΠΑΣ Νάξου και Νηρέας διασταύρωσαν τα ξίφη του χθες Κυριακή στο γήπεδο του Αγ. Αρσενίου της Νάξου. Ο αγώνας που ήταν το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο των Νέων, έγειρε τελικά υπέρ του Νηρέα, ο οποίος νίκησε με 1-2 τους γηπεδούχους του ΠΑΣ.

Με αυτή τη νίκη ο Νηρέας έπιασε με 9 βαθμούς στην 1η θέση τον ΑΟ Πάρου, αφήνοντας τον ΠΑΣ Νάξου στη δεύτερη θέση με 6 βαθμούς.

Το φλας του αγώνα.

NAXOS Katsonis 200x100(0-1) Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε ο αγώνας, αφού ο Νηρέας μόλις στο 2ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Πραμάτια.

(1-1) Έξι (6) λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι του ΠΑΣ κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όταν μετά από μια πολύ καλή σέντρα του Ψαρρού από την αριστερά η μπάλα καταλήγει στο δεύτερο δοκάρι με τον Χασάνι να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα του Καρποδίνη.

Οι "κίτρινοι" της Πάρου μετά την ισοφάριση ανέβασαν ρυθμούς και απείλησαν με πολλά σουτ, μέσα και έξω από την μεγάλη περιοχή, βρίσκοντας όμως απέναντι τους τον πολύ καλό χθες Χύκα, ο οποίος σε εκείνο το σημείο του ματς κράτησε τον ΠΑΣ μέσα στο παιχνίδι.

(1-2) Μετά από συνεχόμενη πίεση ο Κρητίκος καταφέρνει να νικήσει τον Χύκα με ένα πολύ καλό και τεχνικό σουτ, κάνοντας το 1-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου και του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος δεν παρακολουθήσαμε καλό ποδόσφαιρο, αφού σε όλη την επανάληψη σημειώθηκαν μόλις τρεις (3) σημαντικές ευκαιρίες, με τις δύο από αυτές να ανήκουν στους γηπεδούχους, όπου με δύο πολύ καλά σου έξω από την μεγάλη περιοχή των, Κατεινα και Ψαρού, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον πορτιέρο Καρποδίνη, ο οποίος έκανε δύο θεαματικές αποκρούσεις.

Στην σημαντικότερη στιγμή του Νηρέα στην επανάληψη ο Πραματιας βγήκε σε κόντρα αντεπίθεση, διανύοντας αρκετά μέτρα μόνος, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω.

ΠΑΣ Νάξου: Χύκα, Αδελφουλάκος, Μαραβάς, Κλουβάτος, Μαράκης, Ρώτας (Ζακο 64΄), Φλεριανός, Ψαρρός (Ματακιας 74΄), Κορρές (Μπάκαλος 46΄), Κατεινας, Σκιαδας.

ΑΜΕΣ Νηρέας: Καρποδινης, Τσιγωνιας, Χασανι (Μενεγος 79΄), Καραφυλλακης, Μαθιελης, Κρητικος, Τριπολιτσιωτης (Κουτσικου 57΄), Γεμπορους (Ζενελι 61΄), Πραματιας (Ραφτοπουλος 80΄ ), Μεταϊ, Ουμερι.

Επιμέλεια ρεπορτάζ: Μίλτος Καράι

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares