Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 22:39

Σεφτέ στις νίκες η ΑΕ Πάρου... 2-0 τον Πάγο

Την πρώτη νίκη της στην Β' φάση του πρωταθλήματος πέτυχε η ΑΕ Πάρου που επικράτησε 2-0 του ΑΟ Πάγου στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής που έγινε το πρωί της Κυριακής στο στάδιο της Παροικιάς.

Η παριανή ομάδα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας απέναντι της έναν αξιόμαχο αντίπαλο που δεν παρατάει κανένα παιχνίδι, αλλά σήμερα είχε μία επιπλέον ατυχία, καθώς πραγματοποίησε τρεις (3) αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο μέρος που την έβγαλαν από νωρίς εκτός πλάνων.

Η Α.Ε.Π. «καθάρισε» το παιχνίδι από νωρίς, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχε τις ευκαιρίες να βάλει περισσότερα γκολ, αλλά βρήκε απέναντι της έναν Κώστα Συριανό που με την εμπειρία του κράτησε χαμηλά το σκορ.

Στο 11' ο Γκασίσου με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Συριανού σημειώνοντας το 1-0.

Στο 27' μετά από ωραία συνεργασία και κάθετη πάσα του Παντελαίου, ο Δημήτρης Κρητικός έβγαλε «συστημένη» σέντρα  και ο Μακρίδης με κεφαλιά έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Με τη νίκη αυτή η ΑΕ Πάρου έφτασε τους 5 βαθμούς και θα διεκδικήσει να παραμείνει ψηλά στοχεύοντας σε ένα καλό αποτέλεσμα στο εντός έδρας ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Πανναξιακό.

Από την πλευρά του ο Πάγος θα ψάξει τους πρώτους βαθμούς στη 2η φάση κόντρα στον Παμμηλιακό.

Διαιτητική τριάδα: Καλόγερας, Βακόνδιος, Ρούσσος 

AE PAROU AO PAGOU 3

A.E. Πάρου (Αλεξανδρής): Νικολακόπουλος, Δημ. Κρητικός (89' Γεροχρήστος), Παπαδόπουλος, Χατζίγια, Καμπάσης, Παντελαίος, Μουράι, Φαντιγκά (69' Σαμπατίνο), Μακρίδης, Γκασίσου (85' Ζίλτσε), Γιαννούλης (68' Μανδραβέλης).

AE PAROU AO PAGOU 7

Α.Ο. Πάγου (Ζαχαρίου): Συριανός, Σαμιωτάκης, Αργυρός, Κλίντον (82' Φώσκολος), Σπανός, Σκορδίλης, Περρής (46' λ.τ. Ζαφείρας), Μπάιλας, Νομικός (35' λ.τ. Ρούσσος), Αγοραστός (82' Πουρσανίδης), Ξανθάκης (23' λ.τ. Καπέλας).

Η βαθμολογία του ομίλου και η επόμενη αγωνιστική: 

vathmologia 3 3

b fasi 3h agonistiki

AE PAROU AO PAGOU 4

AE PAROU AO PAGOU 2

AE PAROU AO PAGOU 5

AE PAROU AO PAGOU 6

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares