Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 01:22

Διακομίσθηκε με σκάφος στη Σύρο ο τραυματίας Βασίλης Τσουρής [vid]

Ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα ο ποδοσφαιριστής του Πανναξιακού Βασίλης Τσουρής, ο οποίος τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αίαντα Σύρου και χρειάστηκε να διακομισθεί με σκάφος στο Νοσοκομείο της Σύρου για την περαιτέρω αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας του.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Τσουρής, ο οποίος διανύει μία πολύ καλή χρονιά και φημίζεται για το πάθος που δείχνει στο γήπεδο, στη φάση του 74', όπου ήρθε η μείωση του σκορ από τους φιλοξενούμενους, συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα της ομάδας του και αφού του τοποθετήθηκε επίδεσμος στο κεφάλι στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Νάξου, όπου αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Σύρου, που διαθέτει χειρουργείο για να αντιμετωπίσει μία πιθανή επιπλοκή της υγείας του.

Λίγες ώρες αργότερα με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι, η υγεία του είναι βελτιούμενη και θα χρειαστεί απλά ανάρρωση. Η περίπτωση του Βασίλη φέρνει στην επιφάνεια το οξυμένο πρόβλημα που υπάρχει με την περίθαλψη στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, καθώς η διακομιδές κρίνονται αναγκαίες ακόμα και για περιστατικά που δεν είναι επείγοντα.

Η ομάδα του sportcyclades.gr εύχεται στον Βασίλη Τσουρή, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Δείτε τη στιγμή του τραυματισμού:

Μέσω ανακοινώσεων τους, περαστικά στον Βασίλη Τσουρή εύχονται ο Πανναξιακός, ο Αίαντας Σύρου, ο παράγοντας - διαφημιστής, Δημήτρης Καρούσης, αλλά και πλήθος φιλάθλων της ομάδα του:

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού 

Η οικογένεια του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. εύχεται ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Τσουρή, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας μας με τον Αίαντα Σύρου.
Βασίλη, σιδερένιος και γρήγορα κοντά μας!

Η ανακοίνωση του Αίαντα Σύρου

«Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Αίαντα Σύρου εύχονται γρήγορη ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του Πανναξιακού Βασίλειο Τσουρή. Ας είναι η τελευταία άτυχη στιγμή στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς σημαντικότερο όλων δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά η υγεία όλων των ποδοσφαιριστών»

Για το Δ.Σ του Αίαντα Σύρου 

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Φώσκολος

Το μέλος της διοίκησης, Δημήτρης Καρούσης, ευχήθηκε

Εύχομαι στον καλύτερο παίκτη μας κ στο καλύτερο μας παιδί ταχεία ανάρρωση. Σημερα στο ντέρμπι με τον Αίαντα Σύρου κόντεψε να χάσει τη ζωή του από σοβαρό τραυματισμό όλοι οι Φίλαθλοι να του ευχηθούμε γρήγορα να γίνει καλά.Βασιλη μου όλοι είμαστε κοντά σου ο Βασίλης Τσουρης αγαπάει τον Πανναξιακο πάνω από τη ζωή του

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares