Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 23:08

Απίστευτο: Η ΕΠΣ Χίου έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για αυτή τη φάση (βίντεο)

Σήμερα (23/2) στο παιχνίδι των Μικτών Ομάδων Κ16, ΕΠΣ Κυκλάδων - ΕΠΣ Χίου υπήρξε μία αποβολή σε παίχτη της φιλοξενούμενης ομάδας για επικίνδυνο, αντιαθλητικό χτύπημα από πίσω σε παίκτη των Κυκλάδων.

Στη συνέχεια μείναμε άναυδοι όταν είδαμε τον «προπονητή» της ΕΠΣ Χίου που εκ των υστέρων μάθαμε ότι δεν έχει καν δίπλωμα να επιδίδεται σε λεονταρισμούς, να τσακώνεται με όλους τους αξιωματούχους στο γήπεδο και να απειλεί ότι θα πάρει την ομάδα του να φύγει.

Η έκπληξη μεγάλωσε όταν μετά τη λήξη του αγώνα με επίσημη ανακοίνωση στη σελίδα της η ΕΠΣ Χίου μιλάει για σφαγιαστική διαιτησία, αναφερόμενη στη φάση που βλέπετε στο βίντεο. Γιατί κάποια άλλη αμφισβητούμενη δεν υπήρξε εις βάρος της -Αν υπήρξε προκαλούμε τους συντάκτες να τη βρουν μέσα από το βίντεο της μετάδοσης- .

Δεν θέλω να σταθώ στον προπονητή, καθώς ο ίδιος με τη συμπεριφορά του μας «συστήθηκε». Και δεν αναφέρομε στην έλλειψη διπλώματος. Μικρή σημασία έχει. Απλά, θα ήταν ωραίο και ορθό από μέρους του και βάσει της ιδιότητας του να εξηγήσει στο 16χρονο παιδάκι ότι, αυτό που έκανε δεν πρέπει αν το ξανακάνει ποτέ μα ποτέ.

Θα πω εγώ λοιπόν στο παιδί αυτό που κυριεύθηκε από το πάθος του αγώνα ότι, το να σπάσεις το πόδι ενός αντιπάλου θα είναι κάτι που μετά θα το σκέπτεσαι και θα στεναχωρήσει πολύ. Είναι μία πράξη που μπορεί σε αυτό το παιδί να στοιχήσει τόσο πολύ ώστε να μην ξαναπαίξει ποτέ ποδόσφαιρο. Δεν σε αδίκησε ο διαιτητής. Εφάρμοσε πολύ απλά τον κανονισμό, ο οποίος υπάρχει για να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο.

Στην ΕΠΣ Χίου και την ανακοίνωση της δεν θέλω καν να αναφερθώ, διότι θεωρώ ότι αυτός που την έγραψε δεν έχει ιδέα από κανονισμούς και ποδόσφαιρο. Θα παραθέσω απλά το βίντεο. Αυτό αρκεί νομίζω!

Λυπάμαι...     

Δείτε το βίντεο και την ανακοίνωση της ΕΠΣ Χίου: 

 

 

Και όμως η ΕΠΣ Χίου έβγαλε επίσημη ανακοίνωση για τη φάση που βλέπετε θεωρώντας ότι κακώς αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της. Λυπάμαι...

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

 

 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares