Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 23:12

ΕΠΣ Κυκλάδων: Στη Σύρο οι Μικτές. Έκπληξη με το καλημέρα στον Ορφανό [pics-vid]

Στη Σύρο βρίσκεται από σήμερα σχεδόν όλη η αποστολή των Μικτών Ομάδων Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων ενόψει των αγώνων της 1ης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων με αντιπάλους τις αντίστοιχες της Χίου και των Δωδεκανήσων.

Αύριο αναμένεται να φτάσουν στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και οι αθλητές από Μύκονο και Άνδρο, που θα ενσωματωθούν με την αποστολή και θα πραγματοποιηθεί μία προπόνηση πριν τους πρώτους αγώνες της Παρασκευής με την ΕΠΣ Χίου (Κ14: 13:00 - Κ16: 15:00).

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Ειρηναίος Φρέρης, ο Γενικός Αρχηγός των ομάδων, Νίκος Λουκής και τα μέλη της ΕΠΣ Κυκλάδων υποδέχτηκαν τους αθλητές, που θα διαμείνουν στο νησί της Σύρου μέχρι την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου.

Η πρώτη μέρα επιφύλασσε  μία έκπληξη στον ποδοσφαιριστή της Κ14, Ανδρέα Ορφανό που είχε τα γενέθλια του, καθώς κατά τη διάρκεια του δείπνου οι συναθλητές του είχαν φροντίσει να έρθει στο τραπέζι μία τούρτα για να ευχηθούν στον Ανδρέα.

 

 

 

Έκπληξη στον Ανδρέα Ορφανό

Η καλή μέρα λένε από το πρωί φαίνεται. Η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών των Μικτών Ομάδων στη Σύρο συνδυάστηκε με την έκπληξη στον πρώτο σκόρερ της Κ14, Ανδρέα Ορφανό, που σήμερα είχε τα γενέθλια του.

Δημοσιεύτηκε από Μικτές Ομάδες ΕΠΣ Κυκλάδων στις Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024

Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι και την άφιξη

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares