Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 17:59

Δήλωσε παρούσα με εμφατικό 3-0 κόντρα στην Ελλάς η ΑΕ Μυκόνου

Εμφατική και παράλληλα σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας  νίκη πέτυχε η ΑΕ Μυκόνου που επικράτησε πριν λίγο με 3-0 της Ελλάς Σύρου σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Κόρφου για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Η ομάδα της Σύρου μπήλε δυνατά στο ματς απειλώντας 2-3 φορές με τους Μπόσιο και Μούντριχα μέχρι το 20', όπου οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνάι του αγώνα.

Στο 30' ο Μουρίκι έβγαλε μπαλια΄ακριβείας στον ξεμαρκάριστο Παπαδόπουλο και εκείνος με άψογο τελείωμα άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με το 2-0 να γίνεται στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 47' , όπου οι αμυντικοί της Ελλάς Σύρου δεν μπόρεσαν αν ααπομακρύνουν την μπάλα από την περιοχή τους, πράγμα που δεν συγχώρεσε ο Πινέϊρό, ο οποίος με σουτ από το ύψος του πέναλτι και ενώ η μπλάλα βρήκε σε σώματα κατέληξε στα δίχτυα του Μουλαρά. 

Στην επανάληψη και με τον αέρα των δύο τερμάτων η ΑΕ Μυκόνου δεν επαναπαύτηκε, κυριαρχόντας στο παιχνίδι και αφού αρχικά στο 63' ο Μουρίκι με σουτ από τα 35 σχεδόν μέτρα σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μουλαρά, στο 70' ο Γκούφας με σουτ μάσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Το τρίποντο έδωσε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην ΑΕ Μυκόνου, που πλέον με νίκη στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης με την Μαρκό θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την σωτηρία, ενώ από την άλλη πλευρά η Ελλάς Σύρου θα έχει ακόμα μάι δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στη Θύελλα Ραφήνας.

ΑΕ Μυκόνου (Βλάχος): Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Κέμπε, Ιωσηφίδης, Αρκούδας, Πάγια, Ζγκούρι, Μουρίκι, Γκούφας, Πινέιρο, Παπαδόπουλος

Αναπληρωματικοί: Κατσούλης, Κουτρούτσος, Δακτυλίδης, Καλατσης, Μιχάσι, Μπάλα, Ράγια, Καλογεράς, Παχατουρίδης

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Μουλαράς, Ζαφείρης, Ζάχι, Οικονομόπουλος, Αγιώτης, Μπόσιο, Καρμοίρης, Πρεβεζιάνος, Κασάπης, Μηνάς, Μούντριχας

Αναπληρωματικοί: Παπαδόπουλος, Σακελλαρίου, Λαντίκας, Συριανός, Παυλόπουλος, Ρούσσος, Μέντρι, Ρηγούτσος, Κουκουλάς

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares