Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 16:46

Ξεκίνησε η ''Οδύσσεια'' του ταξιδιού των Μικτών της ΕΠΣΚ για τη Λέσβο (pics)

Η καρδιά του Κυκλαδίτικου Ποδοσφαίρου αυτό το σαββατοκύριακο θα χτυπήσει λίγο πιο μακριά από τις Κυκλάδες. Συγκεκριμένα στο όμορφο νησί της Λέσβου.

Συγκεκριμένα, για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, οι Μικτές ομάδες Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Λέσβου και ΕΠΣ Κυκλάδων θα αναμετρηθούν με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση των αγώνων.

Από το πρωί και με κάθε μέσο, οι Κυκλαδίτες έχουν επιδοθεί σε μία πραγματική ΄΄Οδύσσεια'' προκειμένου να συγκεντρωθούν και να μεταβούν στο νησί της Λέσβου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές της Νάξου και της Πάρου θα ταξιδεύουν για περίπου 24 ώρες, ενώ σχεδόν άλλες τόσες θα χρειαστούν για να φτάσουν στο νησί του Βόρειου Αιγαίου οι Μυκονιάτες και οι Συριανοί.

Το μεγάλο μέρος της αποστολής, αφού φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά θα αναχωρήσει στις 20:00 και θα φτάσει στο λιμάνι της Μυτιλήνης στο 08:35 της Παρασκευής.

Οι αθλητές της Σαντορίνης θα αλλάξουν δύο πτήσεις και θα φτάσουν νωρίτερα.

Όπως πάντα, το κλίμα είναι πολύ καλό και τα παιδιά βάζουν στην άκρη την ταλαιπωρία, απολαμβάνοντας το ταξίδι και την εμπειρία.

Η επιστροφή θα γίνει την Κυριακή, όπου οι περισσότεροι αθλητές αναμένεται να επιστρέψουν αργά το βράδυ στα σπίτια τους.

Όπως γίνεται αντιληπτό, εκτός της μεγάλης ταλαιπωρίας, τεράστια είναι και τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής, καθώς μιλάμε για ταξίδι τεσσάρων ημερών.

Οι καρδιές και η θετική ενέργεια των Κυκλαδιτών είναι με τα παιδιά και τον προπονητή των Μικτών μας ομάδων.

Και όπως συνηθίζει να λέει ο επικεφαλής των Μικτών, πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ειρηναίος Φρέρης: «Όλα για τα παιδιά μας»...

Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι που βρίσκεται σε εξέλιξη:

 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares