Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012 17:50

Σπουδαίο τρίποντο για τον Πάγο, πάλι στο φινάλε!

nireas-pagos-11-11-2012-7

Άλλο ένα εμπόδιο ξεπέρασε σε αυτή την αγωνιστική, η ομάδα του Ηλία Ξενικάκη. Θύμα του αυτή την φορά, μια άλλη παριανή ομάδα, την οποία νίκησε και πάλι στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Οι δυο χρυσές αλλαγές του Ηλία Ξενικάκη, ήταν αυτές που σκόραραν και κράτησαν έτσι, ψηλά στην βαθμολογία, την ομάδα της Σύρου.

nireas-pagos-11-11-2012-1

paros-ATOU 2 ME THLΠολλές χαμένες ευκαιρίες για γκολ από τους Ναουσσαίους…

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Μοστράτου, ήταν πολύ καλύτερη και δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει, ιδιαίτερα μετά το 25ο λεπτό, όμως είτε η ατυχία είτε η αστοχία των Ναουσσαίων, δεν μπόρεσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Η πρώτη σπουδαία ευκαιρία άνηκε στους σημερινούς νικητές όταν, στο 5’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Βαρθαλίτης μέσα από την μικρή περιοχή, έστειλε την μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Καρποδίνη. Στο 24ο λεπτό ο Πραμάτιας βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, όμως το πλασέ που πραγματοποίησε αποκρούστηκε από τον πολύ καλό τερματοφύλακας του Πάγου Λοϊσιος. Ένα λεπτό αργότερα ο Γκεμπόρις από δεξιά, έβγαλε την σέντρα στον Μοστράτο, αλλά το σουτ του τελευταίου εξουδετερώθηκε εκ νέου από τον Λοϊσιο. Στο 26ο λεπτό νέα ευκαιρία από του παριανούς, ο Μετάϊ από αριστερά, εκτέλεσε φάουλ, ο Μοστράτος και πάλι, με κεφαλιά αυτή την φορά ανάγκασε τον Λοϊσιο σε νέα εκπληκτική απόκρουσε σε κόρνερ. Στο 37ο λεπτό με τους ίδιους πρωταγωνιστές Μετάϊ και Μοστράτο, ο Μετάϊ περνάει κάθετη μπαλιά και ο Μοστράτος από αρκετά πλάγια και δεξιά, δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ. Στο τελευταίο λεπτό του 1ου ημιχρόνου ο Νηρέας έχασε διπλή ευκαιρία με τους Κρητικό και Κορτιάνο, όμως και οι δύο πέρασαν ανεκμετάλλευτους.

nireas-pagos-11-11-2012-2

syros-vamvakaris-2012Φινάλε με γκολ….

Στο 2ο ημίχρονο ο Νηρέας είχε την πρώτη καλή φάση στο 50’ με τον Σουλίδη, ο οποίος τροφοδοτήθηκε με μια πολύ όμορφη κάθετη μπαλιά από τον Κρητικό. Ο Πάγος είχε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο 53ο λεπτό, από στημένη φάση, όταν ο Βαμβακάρης εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, βρίσκοντας τον Σαμιωτάκη μέσα στην μεγάλη περιοχή, αυτός με γυριστή κεφαλιά ανησύχησε τον Καρποδίνη ο οποίος είδε την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του. Στο 55’ και 57΄ο Πάγος είχε δυο πολύ καλές επιθέσεις για να ανοίξει το σκορ, όπως και το 69’ όταν ο Σαμιωτάκης με κάθετη μπαλιά, βρήκε τον Χούρο, αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον νεαρό Καρποδίνη. Στο 70’ λεπτό ο Πάγος έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Βαρθαλίτης αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή κ. Δεληγιάννη.

nireas-pagos-11-11-2012-3

syros-xylotexniki-1Τρία γκολ σε ένα τέταρτο…

Στο 74’ ο Πάγος άνοιξε το σκορ με τον νεοεισελθόν Ρούσσο Νίκο με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Ο Νηρέας κατάφερε μετά από 5 λεπτά να ισοφαρίσει με τον Μοστράτο, όταν ο Κορτιάνος από δεξιά, εκτέλεσε φάουλ και ο έμπειρος επιθετικός του Νηρέα, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Λοϊσιου. Και ενώ όλα έδειχναν ότι πάμε για ισοπαλία, ο Πάγος για άλλο ένα ματς, πήρε τους τρις βαθμούς της νίκης στα τελευταία δευτερόλεπτα, με γκολ του νεαρού Ρηγούτσου, ο οποίος, με πανέμορφη ατομική προσπάθεια και αλλεπάλληλες διεισδύσεις στην άμυνα των παριανών, πλάσαρε σωστά τον Καρποδίνη χαρίζοντας ταυτόχρονα, ένα σπουδαίο τρίποντο.

Ο Νηρέας σε όσο χρόνο του απέμενε, πίεσε αρκετά, δημιουργώντας καλές ευκαιρίες, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

nireas-pagos-11-11-2012-4

Μικρά από το Στάδιο…

  • Ο Νηρέας δεν μπόρεσε τελικά να πάρει την νίκη για να την αφιερώσει στον συμπαίκτη του Μανόλη Δελημπαλταδάκη, που παντρεύτηκε χτες, την εκλεκτή της καρδιάς του Χριστίνα.
  • Η Διοίκηση του Πάγου σκέπτεται πλέον πολύ σοβαρά, να καθιέρωση τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου της, ως μόνιμο αρχηγό αποστολής, στα εκτός έδρας ματς…, για ευνόητους λόγους.
  • Προβλημάτισε για άλλη μια Κυριακή, οι άδεις εξέδρες στο γήπεδο!
  • Για άλλο ένα παιχνίδι ο κ. Μοστράτος εμπιστεύτηκε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, στο βασικό σχήμα της ομάδας του.
  • Ο Πάγος ταξίδεψε στην Πάρο, χωρίς τον Γιάννης Ρούσσο (λόγο τραυματισμού) και τους Μάρκο Πρίντεζη και Νομικό.
  • Η ομάδα της Σύρου μετράει πλέον 3 στα 3 με τους παριανούς.
  • Η επόμενη αγωνιστική, θα βρει τον Νηρέα να ταξιδεύει στην Σέριφο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα και τον Πάγο (με το ίδιο πλοίο) να αναμετράτε στο ματς της αγωνιστικής, με τον Παμμηλιακό στην Μήλο.

nireas-pagos-11-11-2012-5

Νηρέας: (Μοστράτος), Καρποδίνης, Τσιγώνιας, Τέτλα, Χαχίτζα, Γκεμπόρις, Κρητικός, Σουλίδης, Κορτιάνος, Πραμάτιας, Μετάϊ, Μοστράτος.

ΑΟ Πάγου: (Ξενικάκης), Λοϊσιος, Φωτεινιάς (46’ Ρηγούτσος), Βαμβακάρης, Σαμιωτάκης (69’ Ρούσσος Ν.), Πρελορέντζος, Πάπιτσης, Βαρθαλίτης, Μανωλιος, Σίμος (62’ Πάσχος), Χούρος, Κακακιός

nireas-pagos-11-11-2012-6

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares