Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012 18:36

Μεγαλη νίκη για την Στενή στο ντέρμπι του νησιού.

aot-steni-11-11-2012-1

Μεγάλη και δίκαιη νίκη πετυχη η ΑΕ Στενής καθώς επικράτησε του ΑΟ Τήνου με σκορ 1-3. Σκορερ των δυο ομάδων ήταν ο Μουσαι για τον ΑΟ Τήνου και οι Ζαλωνης Ι.(2) και ο Δεσύπρης για την ΑΕ Στενής.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με καλό ρυθμό και από τις δυο πλευρές με τον ΑΟ Τήνου κυρίως να πιέζει και να χάνει δυο τρεις ευκαιρίες την πρώτη τον Σαντοριναιο στο18' το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Φώσκολος καθώς και ένα φάουλ του Βελαλοπουλου στο 24' το οποίο και αυτό το απέκρουσε Φώσκολος. Στο 27' λεπτό ο η ομάδα της Στενής προειδοποίησε την άμυνα του ΑΟ Τήνου και με μια μπαλιά του Ζαλωνη  στην πλάτη της άμυνας ο Φώσκολος είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά ο Μουσαι με εκπληκτικό τάκλιν έστειλε την μπάλα κόρνερ. Ότι δεν έγινε στην προηγούμενη φάση έγινε τέσσερα λεπτά αργότερα όταν ο Ζαλωνης Ι. σε μια κάθετη μπαλιά στην άμυνα του ΑΟ Τήνου πήρε την μπάλα πέρασε και τον Καμολινο και έκανε το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα μετά από μια σεντα από δεξιά δημιουργήθηκε μια σύγχυση μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΑΟ Τήνου  την οποία δεν εκμεταλλεύτηκε ο Ζαλωνης και προ κενής εστίας έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο με την Στενή να πιέζει και τον ΑΟ Τήνου να μην μπαίνει καθόλου στο γήπεδο και το παιχνίδι να συνεχίζετε στον ίδιο ρυθμό. Στο 70' λεπτό ο ΑΟ Τήνου μείωσε το σκορ  σε 1-2 όταν σε ένα φάουλ του Βελαλοπουλου ο Μουσαι κέρδισε την μπάλα και πλασέ έστειλε την μπάλα στα διχτυα. Η μείωση αύτη του σκορ δεν κράτησε για πολύ καθώς πέντε λεπτά αργότερα ο Ζαλωνης και πάλι μετά από λάθος της άμυνας της Τήνου πήρε την μπάλα και πάσαρε στον Δεσυπρη ο οποίος προ κενής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-3 και έτσι ολοκλήρωσε αύτη την μεγάλη νίκη για την ομάδα του.

Για το τέλος να πούμε ότι πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κύριου Ζαρανη και τον βοηθών του.
aot-steni-11-11-2012-2
 
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ
 
ΑΟ ΤΗΝΟΥ (ΣΟΥΡΑΝΗΣ) ΚΑΜΟΛΙΝΟΣ, ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΩΔΟΡΟΥ, ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ, ΜΟΥΣΑΙ, ΔΕΛΩΤΗΣ, ΤΖΑΓΓΟΛΗ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ, ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ, ΒΕΛΑΛΟΠΟΥΛΟΣ. ΒΕΛΟΥΔΙΟΣ,
ΒΙΔΑΛΗΣ ΑΝ., ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΣ.

ΑΕ ΣΤΕΝΗΣ (ΤΣΟΠΛΑΚΗΣ) ΦΩΣΚΟΛΟΣ, ΖΑΛΩΝΗΣ Μ., ΖΑΛΩΝΗΣ, ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΜΑΡ., ΛΕΙΒΑΔΑΡΗΣ, ΖΑΛΩΝΗΣ Γ., ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ι., ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΣΤ., ΑΠΕΡΓΗΣ, ΖΑΛΩΝΗΣ Ι., ΦΟΝΣΟΣ, ΔΕΣΥΠΡΗΣ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares