Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 14:20

Έφτασε στην Αθήνα ο Φατίχ Τερίμ: «Ήρθα να κάνω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή»

Ο Φατίχ Τερίμ έθεσε ξεκάθαρα τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Η εποχή του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό ξεκινάει.

Ο Τούρκος προπονητής έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 12:00 και δήλωσε ενθουσιασμένος που θα προπονήσει τον Παναθηναϊκό.

Ο Τερίμ ταξίδεψε με ιδιωτική πτήση από Κωνσταντινούπολη και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου ενώ το απόγευμα θα γνωρίσει για πρώτη φορά τους νέους του παίκτες.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η συνάντηση που είχαμε με τον πρόεδρο (Γιάννη Αλαφούζο) δεν διήρκησε πάρα πολύ, γιατί η ενέργεια που είχαμε ήταν πολύ δυνατή και δεν χρειάστηκε επομένως. Ο πρόεδρος ήξερε τι ήθελε και με τον πλάνο που μου είπε δεν χρειάστηκε να σκεφτώ κι αποφάσισα κατευθείαν να δεχτώ την πρόταση», τόνισε αρχικά ο Τερίμ.

Για το τι ξέρει για τον Παναθηναϊκό: «Φυσικά κι ακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα και ξέρω τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ. Γνωρίζω όλες τις ομάδες, αλλά δεν έχω τον απόλυτο έλεγχο, οπότε το συντομότερο δυνατό θέλω να δω την ομάδα για να δω τι ελλείψεις έχουμε και να δουλέψω πάνω σε αυτό».

Για το αν μπορεί να υποσχεθεί κάτι και ποιος είναι ο στόχος: «Από ό,τι ξέρω ο Παναθηναϊκός έχει χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα. Εγώ όπου κι αν πηγαίνω, πηγαίνω για να κερδίσω και εγώ τις υπογραφές μου δεν τις βάζω μόνο στο χαρτί, είναι από την καρδιά μου. Πιστεύω θα έχω αυτή τη συμπεριφορά και στο πρωτάθλημα. Υπάρχει ένας ανταγωνισμός μεταξύ 4 ομάδων. Οι αντίπαλοί μας είναι και ποιοτικοί και δυνατοί, τους σέβομαι. Ως Παναθηναϊκός μάς λείπει το πρωτάθλημα, μας λείπει η Ευρώπη, οπότε οι στόχοι είναι πολύ ανοιχτοί. Έτσι κι αλλιώς, είχαμε μία συζήτηση με τον πρόεδρο πάνω σ' αυτό.

Αρχικά, με τον πρόεδρο είχαμε μιλήσει για έξι μήνες, αλλά καταλήξαμε στον 1,5 χρόνο γιατί έχουμε έναν στόχο και θέλουμε να τον πετύχουμε. Πέρυσι ο Παναθηναϊκός πάλεψε μέχρι τέλους και φέτος θέλω να παλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται με την ομάδα. Έχω δει κάποιους παίκτες που είναι πολύ ποιοτικοί. Από τον καθένα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο».

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares