Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 23:53

Νέο στραβοπάτημα για την ΑΕ Μυκόνου

Για ακόμη μία αγωνιστική η ΑΕ Μυκόνου έμεινε μακριά από τα θετικά αποτελέσματα, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Εράνη Φιλιατρών.

Στο παιχνίδι που έγινε το πρωί της Κυριακής (10/12) και άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, οι ''Μεσσήνιοι'' πήραν ένα σημαντικό τρίποντο χάρη σε δύο τέρματα που πέτυχε ο  Μάριος Καραμπέτσος.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη νίκη στη σεζόν για την Εράνη, που μέχρι σήμερα μετρούσε, πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες.

Το σκορ της αναμέτρησης διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, ο Καραμπέτσος, άνοιξε το σκορ στο 4’ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 34’ .

Η ήττα αυτή έρχεται να προστεθεί σε ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων που έχουν φέρει την Μύκονο σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Εράνη Φιλιατρών: Σαββίδης, Καπλάνης, Μπινιώρης, Τσερπές, Μπουρδέκας, Πέππας, Κωνσταντόπουλος (89’ Φλαριώτης), Ηλιόπουλος (74’ Μπάρκας), Καραμπέτσος (89’ Σινάνι), Γκεβόρι (73’ Στραβάκος), Δημητρίου.

ΑΕ Μυκόνου: Φαρμάκης(46′ Ντούνης), Σπυρόπουλος, Κέμπε, Αρκούδας, Ιωσηφίδης, Τράκας, Ζγκούρι, Πινεϊρο(75′ Παπαθανασίου), Μουρίκι, Πάγια(46′ Ράγια), Παπαδόπουλος(56′ Καλόγερας)

Η βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε:

βαθ

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares