Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 18:19

Εντός έδρας ήττα για την ΑΕ Μυκόνου από την ΑΕΡ Αφάντου

Η ΑΕ Μυκόνου ηττήθηκε, εντός έδρας, από την ΑΕΡ Αφάντου με σκορ 1-2 και πλέον βρίσκεται στην 11η θέση του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Το ματς ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες και από τις 2 ομάδες με την ομάδα της Ρόδου να καταφέρνει να σκοράρει στο 4΄με κεφαλιά ο Κεσίδης μετά από μια πολύ καλή σέντρα του Φερεντίνου. Η ομάδα της Μυκόνου ξεκίνησε να πιέζει από εκείνο το σημείο και μετά χάνοντας μια σημαντική στιγμή στο 18' όταν από εκτέλεση κόρνερ του Μουρίκι ο Πούλος έκανε κεφαλιά πάσα στον Παπαδόπουλο, ο οποίος σούταρε η μπάλα κόντραρε όμως ο Ζγκούρη από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα του Αφάντου να σκοράρει στο 57' με κοντινό πλασέ του Νόνη μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η ΑΕ Μυκόνου κατάφερε να σκοράρει με τέρμα του Πινέιρο 4 λεπτά αργότερα. Οι γηπεδούχοι αν και πίεζαν δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν τον αγώνα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κωσταγιάννης με βοηθούς τους κ.κ. Σερεβέτα και Ρούσσο.

ΑΕ Μυκόνου (Βλάχος): Φαρμάκης, Σπυρόπουλος, Κέμπε, Πούλος, Ιωσιφίδης, Πάγια (Ντουσάι), Ζγκούρη, Μουρίκι, Κατσούλης (46' Ράγια 87' Δακτυλίδης), Πινέιρο, Παπαδόπουλος (87' Παπαθανασίου).

ΑΕΡ Αφάντου (Χρυσόπουλος): Τσαβάρης, Κόρλος, Στοίντοβιτς, Παναγιωτόπουλος, Σουλάι, Κεσίδης, Φερεντίνος (70
Κιουσέλογλου), Λαθούρης, Γκέτσι (70' Αντωνίου), Νόνης, Ζέλεφ (87΄Κουτσιανικούλης)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares