Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 16:48

Τρία στα τρία και βαθμολογική ανάσα για την Ελλάς Σύρου

Την Τρίτη συνεχόμενη νίκη της και έκτη συνολικά στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής πήρε η Ελλάς Σύρου, σκαρφαλώνοντας στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα..

Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα σε αγώνα που έγινε σήμερα (27/11) το μεσημέρι στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων επικράτησε 2-0 της Α.Ε Ερμιονίδας σε παιχνίδι για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο 13΄ η Ελλάς άνοιξε το σκορ με ωραία συνεργασία Παυλόπουλου-Μούντριχα και πλασέ του τελευταίου.

Η Ελλάς ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, σημείωσε δεύτερο τέρμα με τον Μελισσόπουλο στο 57΄ και πήρε τη νίκη.

Μεγάλη στιγμή για την Ερμιονίδα στο 85΄ με τον Φυτόπουλο να σημαδεύει το δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάς αγωνίστηκε χωρίς τους τιμωρημένους με κάρτες Οικονομόπουλο και Κασάπη, αλλά και τον τραυματία Γιώργο Μπακατσέλο.

Με τη νίκη αυτή η Ελλάς έφτασε τους 19 βαθμούς στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην 7η θέση.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Ερμιονίδας έμεινε στους 7 βαθμούς. Ικανοποιητική η προσέλευση του κόσμου, αν αναλογιστεί κανείς πως λόγω του απαγορευτικού απόπλου του Σαββατοκύριακου, ο αγώνας μεταφέρθηκε για Δευτέρα μεσημέρι.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος, Καμπιώτης, Μπακογιάννης

Ελλάς Σύρου (Π. Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Ζάχι, Αγιώτης (53’ Συριανός), Μάγκας, Μπόσιο, Μούντριχας (75’ Πρεβεζιάνος), Καρμοίρης, Παυλόπουλος (63’ Κόντσι), Μελισσόπουλος, Μηνάς (75’ Λαντίκας).

Στον πάγκο επίσης ήταν: Κουκουλάς, Ρούσσος, Μουλαράς, Μέντρι, Παράβαλος. Α.Ε.

Ερμιονίδα: Κουζούνιας, Κουζής (46’ Ζεκεράι), Βιρβίλης, Πορφυρόπουλος, Τριμπόνιας, Διγκόζης (67’ Έλλιο), Φυτόπουλος, Δρόσος (91’ Καράι), Κορακιανίτης, Ψύχας, Τάσιος.

Η βαθμολογία (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)

vathmologia

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares