Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 01:30

Ελλάς Σύρου: Το «ευχαριστώ» στον Παναργειακό για τη φιλοξενία - Συγχαρητήρια στη διαιτησία

Η Ελλάς Σύρου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε το ΔΣ του Παναργειακού για τη φιλοξενία στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής, ενώ συνεχάρη και τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

Το ΔΣ της ομάδας μας και ο πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας ευχαριστούν θερμά το ΔΣ του Παναργειακού ΑΠΟ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο και τον γενικό αρχηγό για την άψογη φιλοξενία που πρόσφεραν στην αποστολή και τα μέλη της ομάδας μας . Τέτοιες φιλοξενίες είναι κόσμημα για τον αθλητισμό.

Η διοίκησης μας θα ανταποδώσει στο παιχνίδι του β’ γύρου, ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναγνωρίζοντας τις σωστές διαιτησίες , δίνουμε τα συγχαρητήρια μας στο διαιτητικό τρίο Σταύρου, Κουλοχέρη Τσελιου. Τέτοιες διαιτησίες κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, έχουμε εμπιστοσύνη στο ποδοσφαιρικό μας υλικό και τον προπονητή μας και θεωρούμε πως με την βοήθεια του κόσμου θα επανέλθουμε άμεσα! Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με πίστη στον στόχο μας ! Να διεκδικούμε την νίκη και πάνω από όλα να ευχαριστιόμαστε , κάθε μας παιχνίδι !

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 12:30 καλούμε το φίλαθλο κοινό μας να μας στηρίξει στο δύσκολο παιχνίδι με την Θύελλα Ραφήνας. Σας θέλουμε δίπλα μας!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares