Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 09:42

Πάρος- εκλογές: Συνάντηση του Μανώλη Καβάλλη με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Κώστα Ροκονίδα

Τον κο Κώστα Ροκανίδα επισκέφτηκε  ο Μανώλης Καβάλλης,  ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με την παράταξη του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, #μπροστά το Νότιο Αιγαίο,  σε μια ανοιχτή συζήτηση αμοιβαίας ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών.

Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν τα θέματα πολιτικής προστασίας, καθαριότητας καθώς και η βελτίωση/αναβάθμιση και συντήρηση του οδικού δίκτυο του νησιού.

Υπήρχε κοινή εκτίμηση ότι η συνεργασία του Επαρχείου με την Δημοτική Αρχή του Δήμου Πάρου, είναι αναγκαία και ικανή προϋπόθεση που συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου ανέδειξε τον εαυτό της ως αποτελεσματική και αξιόπιστη Αντιπολίτευση, δίνοντας έμφαση σε θέματα υγείας, παιδείας και βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών, όπως επεσήμανε ο κ. Κώστας Ροκονίδας.

Ο Μανώλης Καβάλλης, κατόπιν της συνάντησης, τόνισε: "Η μεταφορά εμπειριών από έναν πολιτικό ηγέτη που αφιέρωσε 40 χρόνια στην εξυπηρέτηση του τόπου μας, αποτελεί πολύτιμη πηγή γνώσης."

Τέλος, ευχαρίστησε τον κ. Κώστα Ροκονίδα για τη συνάντηση και εξέφρασε την ευχή να συνεχίσει το έργο του με ενεργό συμμετοχή στα κοινά.

Ακολουθήστε τον Μανώλη Καβάλλη στο facebook:  

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares