Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012 19:59

Κρίσιμο σταυροδρόμι για τον Άγιαξ.

AJAX OMADA ANDRON 2012

Ένα πολύ δύσκολο εικοσαήμερο είναι το τελευταίο για τον Άγιαξ Σύρου, όπου μετά από τη νίκη επί του Πάγου, καλείτε να περάσει και τα εμπόδια του ΑΟ Πάρου (εντός) και Παμμηλιακού (εκτός), παιχνίδια που θα κρίνουν κατά πολύ το μέλλον του στον 2ο όμιλο.

AJAX OMADA ANDRON 2012


Το ματς, που άνοιξε ένα "Τρίο" κρίσιμων παιχνιδιών για τον Άγιαξ ήταν επιτυχημένο, μετά τη νίκη των "Ερυθρόλευκων" στο ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας με αντίπαλο τον συμπολίτη Πάγο, τον οποίο καιSYROS STILVI KAFE039 νίκησε με 2-1.

Φοβάται μόνο τον κακό του εαυτό.

Οι παίχτες του Μάκη Πούλου καλούνται αυτή την εβδομάδα να ξεπεράσουν και το εμπόδιο του φιλόδοξου Α.Ο Πάρου, ο οποίος δια στόματος του προπονητή του Άρη Λάπη προανήγγειλε ότι, δεν πρόκειται να πάει στη Σύρο για βόλτα.

Πάντως στο στρατόπεδο του "Αίαντα" επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, καθώς η ομάδα έχει δείξει στα μέχρι τώρα ματς ότι, ο μεγάλος της αντίπαλος είναι μόνο ο κακός της εαυτός.

Η νίκη για την ομάδα της Σύρου στο συγκεκριμένο ματς κρίνετε πέρα για πέρα απαραίτητη όμως για ακόμα έναν λόγο, που δεν είναι άλλος από την δύσκολη εκτός έδρας εξόρμηση της επόμενης αγωνιστικής, όπου ο Άγιαξ θα ταξιδέψει στη Μήλο για να αντιμετωπίσει τον Παμμηλιακό, κλείνοντας έτσι την τριάδα των δύσκολων αγώνων. Μάλιστα το ματς της επόμενης εβδομάδας είναι από πολλούς αυτό που θα κρίνει την τελική εικόνα του δύσκολου 2ου ομίλου.

Δυνατές γραμμές.

Το 10-1 τέρματα σε 3 ματς, σίγουρα δείχνει μια ομάδα με δυνατές γραμμές, η οποία στηρίζετε πολύ στον μικρό μέσο όρο ηλικίας που διαθέτη αλλά και στην καλή τεχνική κατάρτιση ορισμένων παιχτών, που η απόδοση τους αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα.

Προσωπική μου άποψη όμως είναι ότι η ομάδα του Άγιαξ διαθέτει ένα από τα καλύτερα δίδυμα της κατηγορίας στο κέντρο της άμυνας (Παπαδάκη – Αναγνωστόπουλο), το οποίο εκτός της άψογης αμυντικής αλληλοεπικάλυψης που έχει, είναι και από τα λίγα, που έχουν την τεχνική δυνατότητα να «κάνουν» παιχνίδι από πίσω.

Βέβαια το δίδυμο στο ματς με αντίπαλο τον Α.Ο Πάρου πρόκειται να σπάσει λόγο της κόκκινης (2η κίτρινη) που δέχτηκε ο Παπαδάκης στο ματς με τον Πάγο.

Δυνατός μέσα από της εκλογές.

Οι εκλογές, που έγιναν πριν λίγο διάστημα στον Άγιαξ έβγαλαν την ακαδημία της Σύρου ακόμα πιο δυνατή και συσπειρωμένη για να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο που επιτελεί. Αυτό φάνηκε με σύσσωμη την παρουσία από το Δ.Σ στις εξέδρες του γηπέδου της Άνω Σύρου, όπου όλοι μαζί απόλαυσαν το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας μεταξύ της ομάδας τους και του Α.Ο Πάγου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares